Komvux

Snabbbesök på komvux nere i centum idag med L! Fick alla papper jag beöver för att plugga upp Matte B och Natur B, ska fylla i dom idag samt kopiera mina gympasiebetyg så de kan se att jag läst A-kurserna! sen bär det av ner till centrum imorrn igen!
Nu är jag på G! Yey!

Har jag sagt....?

Att jag äntligen kommit på vad jag ska plugga till?
Efter 1,5 års betänketid, efter att ha vridit ut och in på min hjärna och alla celler där i. Rannsakat mig själv om vad för jobb jag V I L L ha, inte står ut med att ha (väldig skillnad det där) Efter ungefär 100 sånnadär "vad passar du att jobba med"-test och liknande.
Jag har nosat på utbildningen förut, jag har läst igenom den, alla fakta, första gången var för ca 3 år sen.. jag behöver plugga 2 kurser, Matte B och Naturkunskap B, högskoleprovet ska jag också göra. Sen ska jag söka. Det är det här jag ska bli, min framtid har klarnat.
En bred utbildning med många möjligheter. Många inriktningar och vägar att gå, många möjligheter till att utveckas och vidareutbildas och specialiseras. Känns bra! Mycket bra!

Vad? undrar ni nu? vad faaaan är det hon ska plugga till. Några av er kanske redan vet, andra har inte en susning. Jag kommer till det i ett senare inlägg mina vänner.

Nu ska jag sluta trotsa och gå och lägga mig brevid min (blivande) man.

Ps. Erik jag älskar dig även fast du suger på att diska och städa (inte alltid men ibland..), och JA jag vet att du SA att du skulle diska efter IDOL, men jag ville bli av med disken pronto, våra bananflugor är stora som humlor och ska fan inte leva gott på min korvstroganoff.

Värdetransporten från KBP-STUVSTA

Som en trotsig unge sitter jag vaken och vill vill viiiill inte sova. Jag känner mig lite sur och grinig och har därför ingen lust med någonting.
Idol missade jag nästan hela. Jag och Max var ute och röjde, eller ja, vi var ute på barnvagnspromenad för att lämna över dyrbar gåva till min svägerska, värdetransport och hela köret från Kvarnbergsplan till Stuvsta. Vi var livrädda att det skulle komma en helikopter flygandes och stjäla skatten, men vi kände oss hyfsat trygga med alla snygga piképoliser och insatsstryrkan, jag och Max.

På hemvägen däremot var vi allena. Max blev mörkrädd och grät halva vägen hem, han blev lite gladare när han fick låna mammas mobil, och ännu lite gladare när han fick åka framlänges (tack bugaboo för att man kan flippa över handtaget på en halv sekund!) Tänk att han fattar att när det är mörkt, ja då ska man bli rädd, och jag som aldrig ens skrämt honom, V E M har gjort det? Mia, Tessie, erkänn nu era elakingar ;-)

Vad lämnade vi då i Stuvsta klockan 19:30??
vad var det som krävde detta polispådrag?
Jo, rykande färska Grey's Anatomy avsnitt, säsong 6, avnsitt 1 och 2..

Ang. Smashbox Primer

Tummen upp!
Bra reslutat, mjuk och alldeles leeen hud, lätt att applicera foundashion på och puder. Blir en jämn och fin yta! I love! den var värd sina pengar!


Det finns en sak..

som jag aldrig skulle erkänna.. en sak som jag håller helt för mig själv. Ingen annan kommer någonsin få veta vad det är. Kanske Erik, någon dag. Det är inte världens grej. Tror ingen annan än just jag skulle bry sig, ingen skulle reagera speciellt, inget spännande alls.
Jag tänker på det emellanåt, inte varje dag, men ibland har jag dagar då jag tänker på det mera.
Idag är en sån dag.

Soooon, very soooon my babe

22:00 Prag OK494 5 Ankommer 22:00 CZECH AIRLINES


Min älskling kommer snart!! wiie! Vi har saknat pappsen i familjen! Puss puss

Ska testas idag: SMASHBOX PRIMER

Photo Finish Primer! Köpte den idag, ganska dyr så jag hoppas att den är värd pengarna :-)

I wanna be on you

Skön låååååt! I LIKE! Nej jag vet, jag gillar ju inte Flo rida, men Ne-Yo är GRYM!

I said excuse me little mama if I may,
Take this thought and send it your way,
And if you don’t like that, then send it right back,
But I just gotta say
I wanna be on you (on you), I wanna be on you (on you)
And if you don’t like that, then send it right back
But I just gotta say, I just gotta say

Hey, sh sh shawty with no limits, that’s what I need all the time,
I’m wit with with it, she with it, she not sure she put it down
Come get get get it, the business, I hi hit it, whose is it
The Benz with the windows tinted, oh I get dirty south
Showning, like them grown men, goose patrongen
Let let me go in, sexy moanin, ca catch me jonesin
Let no not ever with this little mama off schedule
Got me achy, call me papi, hottest I be fly as feathers
But but bout that, sh shawty housed that, you you got that prowl cat
I wanna pop it like ecstasy, pretty face and all that
But what I look for, this gal is hood core, but that is outdoors
Deserve an encore, the definition of a shone

Hey, I’m feeling you girl, wanna get close to you, no doubt
My sister swagger should tell it more than anything can vouch
Little mama you are what’s inside ghetto, fine I’ll make you proud
So stuntalicious, I love it, lets at least work something out
Miss thing, million dollar game, coke bottle frame
Make my wall of fame let me know your name
I control the rain I could make it better, matter of fact
I make it weather, stormy weather with this cheddar
All because you hot as ever, if you may lady,
Let me play baby, make my way baby,
You won’t like it, send it back and its okay baby
You’s a keeper, touch of diva, give me a fever
If I could freak ya, give me the word and I’ll be along


Girl let me touch you like nobody can (yeah girl)
Girl let me show you I’m a gentleman (uh huh)
I wanna be the one to hold your hand (oh yeah)
I just wanna be, I just wanna be

Girl let me touch you like nobody can (yeah girl)
I wanna show you I’m a gentleman (uh huh)
Girl let me be the one to hold your hand (oh yeah) (whoaaaaaa)
I just wanna be, I just wanna be

I just gotta say, I just gotta say..
Be on you, yeah, yeah, yeah, yeah


Att shoppa till ett par tuttar!

Igår blev det även en söt BH till mig, eller ja, jag vet inte om en BH i storlek 85 Ö kan vara söt, men ja, den var ehm, funktionell och faktiskt inte alls ful! ;) Vanligtvis har jag sånnadär tunna BH:ar, jag vill inte förstora mina bröst med en massa vadd och kuddar. Dom är all over ändå om man säger så, inga små "myggbett" som min gamla hemkunskapslärare kallade små tuttar, och jag behöver definitivt ingen "ärthållare", mer en.. ja, melonhållare. En vacker dag ska jag bli av med dom här stora fettbollarna som tynger min rygg! someday!
 Men hur som: igår så sket jag i mina regler om vadd och allt vad det nu heter. Och resultatet blev riktigt bra. Dom "kom upp" en bra bit och fick riktigt bra form, nej men förlåååt, dom sitter självklart uppe vid hakan och är JÄTTEFASTA utan BH också, inga hänglökar här inte, nejdå, guuuud!

Hoppas att Erik gillar den också, han ska få se den imrgon när han kommer hem ifrån Prag, he he heeee..

Sen blev det ett par heta benvärmare från Lindex, vilket jag förresten kan tipsa om, Lindex har kickass benvärmare och knästrumpor just nu! KÖP KÖP KÖP säger jag, så himla söta, kan göra mycket för dom där tråkiga tajtsen! :)


FYND!!!!

Idag har jag fyndat :-D Klädbytardag i Gubbängens skola med V! Massor av folk men jag lyckades knipa åt mig några guldklimpar! Bland annat en brun PoP windstopperfleece stlk 80, den såg så gott som ny ut och den betalade jag 100 pix för, sen ett par alldeles sprillans vintervantar från PoP dem också, 10 spänn kostade dem. En tröja från Lindex (ja till Max också), stod och fingrade på en sån igår men köpte den inte, men idag gjorde jag det, 15 kr! Sen blev det gummistövlar med döskallar på, fodrade, 35 spänn och igår kom regnstället som jag ropat hem på Tradera, det är använt nångång och kostar 550kr nytt, jag köpte det för 125 spänn (ocskå PoP) så ja, jag har fyndat!

Sen blev det Gröna Villan en sväng, men jag har konstaterat att kärringen som äger skiten är sjuk dryg och otrevlig och tar överpriser på en mängd grejer..
Sen blev det IKEA, ja en lördag och LÖNING, VAD tänkte vi med? Våra shoppinghjärnor såklart! Men det var ganska lugnt ändå, dvs vi överlevde och jag hade lust att preja ner alla med min vagn, men det gjorde jag inte, för jag vill inte skita ner den ;)

Wiiiie

Greys

Har precis tittat på dubbelavsnittet av Greys. Det färska avsnittet som kickade igång den 6:e säsongen!
Kan säga att jag låg här i soffan och grät. Sjukt bra serie! Så sorgligt! Alla som inte följer greys är galna, fullständigt galna! :)

GRATTIS PÅ 1-ÅRSDAGEN ÄLSKLING!

Idag är det ETT år sen, ETT helt år sen jag blev mamma till den finaste killen i världen! Klockan 23:31 kom du ut med raketfart från min mage, 3220 gram och 50 fina fulländade centimeter! Helt välskapt. 10 små fingrar och 10 småpotatisar som tår. Du var helt perfekt från början, så söt och fin, låg så snällt och fint när pappa och mamma bytte dina blöjor, dina söta små gruffanden när du blev ammad och matad, dina nöjda små ljud. Aldrig skrik, bara små ljud. Kommer aldrig glömma första gången som jag fick hålla i dig eller när jag såg dig, pappa höll ett inlindat knyte framför mitt ansikte, det jag möttes av var två stora, utforskande, mörka ögon. Du var lika utforskande på BB också. Som om du ville vara med och se allt, som om du var nyfiken på vilka dina föräldrar var. Så fort du hörde ett ljd blev du nyfiken, redan då, och så är du nu med. Kommer ihåg när pappa prasslade med Pollypåsen på BB, då vände du saaakta huvudet mot ljudet och tittade förundrat vad han pysslade med.  

Vi var så förväntansfulla, 15 dagar över tiden tog du på dig! Våran älskling! Det var verkligen värt all väntan! Vi älskar dig! Idag ska du och jag gå och handla en present tillsammans :-) Födelsedagen firades förra helgen, så den här dagen firas med stillhet, minnen och presentöppning! Morfar och moster kommer senare. Pappa är påväg till Prag, och det är bara du och jag Max!

Puss från mamma älskade unge!


Max 2 dagar gammal


BVC-besöket

Gick bra! Max ligger en kurva under på både vikt och längd och vi ska försöka få i honom lite extrafett. 9330 g och 75 cm lång! Vaccinationen fick jag vänta med till onsdag om jag ville eftersom lillfisen är lite förkyld och sover så oroligt på nätterna nu som det är, så då väntar jag ju såklart. 
Bvc-Anna frågade om hans "färdigheter" och jag kunde ju stolt meddela att han faktiskt går ett par meter helt själv, härmar allt vi gör, och "pratar" oavbrutet också drog han av en riktig flirt-blinkning innan vi gick till nästa rum för läkarundersökningen. Starka ben, fin rygg, bra ljud från hjärta och lungor. Hej hopp!

Efteråt gick jag till ICA och handlade turkisk yoghurt som faktiskt innehåller hela 10% fett för att göda upp Max med, så nu har jag blandat turkyoghurten med lite jordgubbssylt, vaniljsocker och lite vanligt socker :) MUMS! :) Ja fy mig, socker ska ju barn inte ha(!) Jo mitt barn ska det :-)


BVC!

Nu blir det till att göra sig iordning lite för klockan 10:00 är det BVC med Max. 1-årskoll med sprutor och allt vad det innebär. Hoppas han inte blir krasslig lagom till helgen, Erik försvinner till Prag imorgon och är inte hemma förrän sent på söndag kväll..

Samlar krafter

Inför kvällens träning. Vet inte vad jag ska träna. Crosstrainern endast? kanske styrketräning 20 min och crosstrainern 20? hu. Beslutsångest. Sen gäller det att KOMMA iväg också! Nu ska jag laga klart middagen. Yakiniku light! Yummy!


JAG VILL INTE LÄNGRE!

Tvätten ligger som ett berg, över hela badrumsgolvet, JA jag har lagt den där, men den får inte ens plats i tvättkorgen. Vi har INGA rena kläder. Alls. Disk. Disk som ska diskas, disk som ska plockas in i dom trånga jävla skåpen.
Stök överallt i våran trånga jävla lägenhet. Sovrummet är en sjö av smutsiga lakan, kläder, lite rena, mest smutsiga.. vardagsrummet svämmar över av leksaker, dekorationer som egentligen ska stå i fönstret men som inte gör det, smuts på golvet, glas och flaskor. Kläder på köksbordet, rena och smutsiga.
Det otroligt sorgliga är att även om jag tvättar tvätten, tar hand om disken, plockar upp allting och fixar, så ser det LIKADANT ut i övermorgon.
Jag är sanslöst trött på att behöva boka tvättstugan och tvätta. Det har blivit så JÄVLA tråkigt. Jag tyckte faktiskt inte att det var tråkigast i världen att tvätta förut, men nu har det blivit till något slags tvång. Om JAG inte gör det, då vet jag att det bara ligger och ligger och ingen annan rör tvätten, mer än att gräva i den och leta efter någpt som är HALVsmutsigt som man kanske kan använda en dag till.

Ja, nu kanske det låter som om jag bara skriver det här för att klaga på Erik och att han inte hjälper till hemma. Men det är inte min avsikt. Alls.
Han jobbar ju, är hemma runt 17:45 varje dag. trött efter en hel jobbdag. Så jag antar väl att det är mitt jobb att fixa hemmet? eller? Men jag hinner inte, om allt ska vara tiptop hemma hinner jag inte ens att gå ut och köpa mat till kvällen. Anledningen till att det ser ut som crap nu är för att jag åkte iväg igår på dagen.. jag hann helt enkelt inte med all städning/diskning/plockning/tvättning/bäddning m.m..
Det jag är mest orolig för att att snart börjar JAG att jobba/plugga. Vem ska då se till att hemmet går att leva i? Vi har så jävla mycket vuxit ur dom här 47kvm och dom håller på att äta upp oss. Ingen förvaring, ingenstans för Max att leka, ingenstans att ha våra kläder, två minigarderober, ingen plats för Max leksaker, EN disko så det går inte ens att diska som folk, pytteliten hall... värdelöst. Till stor del bottnar våran oreda i att vi inte får plats här hemma, vi har inte plats att leva och allt står staplat i högar och inmosat i skåp..

Wallenstam kan ta sig i arslet för att dom inte låter oss få ta över en av de tomma större lägenheterna.

Och när jag ändå är igång och är bitter "SOM JAG JU ALLTID ÄR"; Era hjärntvättade apor i, ja ni vet vilka ni är, sug åt er som SVAMPAR nu som ni alltid gör och RING RUNT ALLA BESLÄKTADE, Ta er i arslet ni också OCH SLUTA LÄS MIN BLOGG, NI har inte längre med mitt liv att göra!!!!

Dålig update

jag vet! ska skärpa mig, men inte juts precis nu, kanske senare?

JAAAAAAAAAAAAAAA! Greys Anatomy!

Tv-orgasmvarning!

http://www.greysanatomynews.com/2009/06/09/greys-anatomy-season-6-premiere-september-24/

Vad jag har längtat, överlever Izzie? Kommer O'malley att klara sig, och HUR kommer han se ut i så fall med alla sina sår och ärr? GAH! SÅ spännande! YEY!


Kalasigheter och GÅNG!

Igår hade vi kalas för Max. Var många som kom och firade honom med oss, fullt hus från klockan 13-18! Mycket trevligt! Jättefina presenter fick han! :)

Och på kvällen så gick han! Visst han har gått något steg förut, men igår, då gick han flera steg!!! Härligt att se! Såg ut som om han hade övat i smyg hur länge som helst! Pussunge!

Adoption

Det var något som jag började tänka på i sena tonåren. Ja inte barn överhuvudtaget. Jag ville ha ett biologiskt barn och ett adopterat. Senare har jag väl ändrat mig i den frågan, inte för att jag tycker att det är fel att adoptera och inte för att jag inte fortfarande vill. Utan för att det är långa köer, jobbiga granskningar man ska igenom, och i vissa fall så måste man vara "ofrivilligt barnlös" som det heter.. Så mycket bök och stök.
Men för kändisar i USA verkar det vara lättare, vilket faktiskt är bra ur barnens perspektiv. Katherine Heigl adopterade en flicka från Korea tillsammans med min man, riktigt söt!


Ta er i arslet..

..Wallenstam. Era as! Så jävla trött! Hur svårt kan detta vara:

Vi bor i en SKITLITEN lägenhet, på samma gård som oss blir det  TVÅ större lägenheter lediga, hyresgästerna har SAGT UPP dem, alldeles nyss. Hur jävla SVÅRT kan det då vara för skithyresvärden Wallenstam att låta oss byta till en av de där lägenheterna och sen lägga ut våran och den andra lediga på botorget?? HUR SVÅRT KAN DET VARA?! Det blir lika många lägenheter lediga, bara det att vi får p l a t s att leva med våran son.

Mailade dem igår, om läget, kärringen kunde inte ens bemöda sig att läsa mailet utan började med att svara:
"Vi finner det glädjande att du önskar bli hyresgäst hos oss, men"
Det första jag började mitt mail med var ju att jag REDAN var hyresgäst hos dem..

Nä, fuck you Wallenstam! Så har ni mage att ta betalt för VATTNET som man förbrukar och ta överpris för elen.. 500kr/månad va.. herregud!

Det här var månadens aggroinlägg. Nu har jag avreagerat mig och är glad igen :) 
eller förlåt, nej vänta, jag är ju såklart BITTER och SUR och "Hatar allt och alla", ja preciiiiis som vanligt, jag höll ju nästan på att glömma det. Att jag är ett bittert psykfall som är helt sjuk i huvudet, herregud, så lätt att glömma sånt när man har annat att tänka på. Idiot - ta åt dig om du känner dig träffad, om inte: ha en bra dag!


Bad hair day?

Bad 9 Hairday SEK 69, Rut m.fl. - NELLY.COM



Hittade denna skönhet när jag tittade in på Stina-lees blogg för att titta om hon fått sin lilla bebis än (det hade hon inte btw) men den här mössan ska jag klicka hem :)

Bröllop

Bröllopsarrangören i Cypern kan inte erbjuda det som vi vill ha. Dom har sina "venues" som de kör stenhårt efter. Snubblade över ett annat land utav en ren slump.. forskar lite utifrån det istället.. coolhetsfaktor 100 och upplevelsefaktor 110!!
Yey!
Mer om det nästa gång, inget är spikat, bara att vi ska bli man och fru nästa sommar den 28:e juli, när, var och hur visar sig snart :-D

I Bakdelen

Lugn dag idag. Inte mycket som händer. Förkylningen och det hesa i halsen är bättre. Jag och Max har varit sams precis hela dagen idag, han har varit jättemysig och snäll. Precis som jag vill ha honom. Vi har lekt i parken och han har sovit superbra båda sina 2 ggr! Nästan så att det känns som om han känner på sig att han var lite stökig och gnällig igår så han ger mig lite andrum idag ;-) lilla skrutt! Han blir stadigare och stadigare nu när han tar sig fram och nu är det nog inte alltförlångt kvar tills han går alldeles själv!!! Igår fick han sin allra första happy meal på donken. Cheeseburgaren och de osaltade pommesen var smaskiga! ;) likaså juicen! han såg så stor ut när han satt och plockade i sig sina småbitar mat i stolen.

Ikväll börjar jag förberedelserna till Max kalas! Vi kommer att ha det en vecka i förväg då Erik är i Prag med jobbet på självaste födelsedagen! Härligt! Blir ett par stycken som kommer så det ska bakas en hel del.

Ja också till bakdelen ;) Idag ska jag baka havrebollar och negerbollar tänkte jag!

Glassarn ;)


R.I.P Patrick Swayze

Fy vad tråkigt! Bara 57 år gammal.. Jag har verkligen alltid gillat Patrick Swayze. Sen första gången jag såg Ghost och för att inte tala om Dirty Dancing. Vad jag blev kär! Sådär löjligt kär som en liten tjej kan bli! Jag önskade att jag skulle få dansa med honom :) Sådär som Baby! Så otroligt bra filmer. Speciellt den sistnämda. Är det någon som har missat dem så föreslår jag att ni går till första bästa videobutik och hyr, NU, bums (ja eller laddar ner, förstås upp till er själva)



Krasslig

Inte helt kul att vara hemma själv med en busig bebis när man är dålig. Jag har ont i halsen och snorar. Tydligen så snarkar jag som en galning också. Max har vaknat ungefär 100 gånger inatt och varit jättejobbig. Och somnade jättesent igår gjorde han också, men bara för att ÄNDÅ vakna alldeles för tidigt imorse. Vi kan ju säga såhär: Jag HAR varit vaken ett ganska bra tag och nu är klockan snart 9:30..

Nu blir han grinig för att han inte får min Naturdiet, för allt som dricks ur sugrör är ju gott, eller inte. Unge! tur att han är så söt! Annars vet jag inte vad man hade gjort!

Ska anamma Tupler-metoden igen då jag faktiskt tyckte att det fungerade. Men inte idag, idag är jag sjuk och tycker synd om mig själv!

Så less!

Oseriösa människor undanbedes! Har man en bytesannons ute på sin lägenhet så menas det med att man VILL byta den. Inte ha oitresserade främlingar på besök för att "bara titta", jag har verkligen inget intresse av att visa upp mitt hem för övrigt.

Imorgon ska jag ringa ett viktigt samtal till min hyresvärd om ett ärende, jag håller tummarna för att det blir som jag vill. Orkar inte ha det så här. 46,5 kvm. Inte bra nog för en familj på tre.

Promenix!

Ut och gå en sväng. Och Kim! Fan vad du är nyfiken, det är inte världens grej, jag lovar :-) Nu ska jag hem till min mamma iaf, någon som vill köpa en mjukisdress i storlek 80, aldrig använd? Pip till isf! Den är helt sprillans! Kostade 400 när den köptes!

Jag är störd och sjuk i huvudet. Ett riktigt psyko!

Ja men det är säkert det första ni läsare tror när ni kommer in här i bloggen, inte sant? Jag verkar väl vara en "såndär" störd människa, psykisk labil och instabil. Helt sjuk i huvudet? Och FEG! (det är bra att kasta sten i glashus) För att inte tala om hur otroligt bitter jag är. Fy ja. Usch, mitt liv är verkligen HEMSKT! Verkligen, vaknar varje dag och vill bara avsluta allt. Har ju INGET att leva för. Skjut mig här och nu!

Har ju bara en underbar son som jag älskar över allt annat, en sambo som jag är galen i och som jag ska GIFTA mig med om mindre än ett år (utomlands, MITT drömbröllop ska gå i uppfyllelse), jag bor i en fin lägenhet som jag trivs i, vi har pengar så vi klarar oss+lite till, jag har 5 (FEM) syskon + respektives som jag kommer jättebra överens med, ser sjukt mycket fram emot att få plugga, trivs med mig själv som person, tränar och mår bättre än vad jag gjort på mycket länge(det tror jag alla som känner mig ser!), vaknar om morgnarna och är GLAD och uppskattar livet till fullo, hittar på saker med folk om dagarna nu under mammaledigheten (eller sitter och våldgästar hos grannen L med M).
Låter verkligen som ett skitliv, eller hur? JA jag har hett temperament, vilken synd, det har jag nog efter min pappa, och jag accepterar inte skitsnack om mig eller min familj, inte heller att någon uttryckligen klagar på mig som förälder ELLER mitt barn, tål heller inte lögner och överdrifter, är inte heller överförtjust i folk som inte gör annat än att hugger och klagar, ja och just det, jag går emot strömmen och vågar säga ifrån när jag tycker att något är fel, ja för den skullen är jag ju psykiskt störd. Ja sjuk i huvudet rentav. Ja men absolut. Men det går ju trots allt i familjen, konstigt vore det ju om jag var normal.. 
Då är jag hellre sjuk i huvudet och störd än att låta folk styra mina tankar och mitt liv, för jag trivs med det, jag trivs i så fall med att vara sjuk.

Fick ett mess tidigare, jag hade inte bett personen i fråga att skriva en bok, jag hade bett henne att vara ärlig och säga om hon var sur, ja i ett mess, för hon var för feg för att svara när jag ringde antar jag, en enkel ja eller nej-fråga, ingenting annat, en bok var det jag fick tillbaka, men stackars, hon vet ju inte bättre..

Kanske jag borde lägga ut messet här i bloggen så ni kan få läsa om hur otroligt sjuk i huvudet jag är?!


Skönt

Skönt, ikväll slipper jag laga middag :) Hembjuden till storebror! Plankstek pratades det om, yey!

Ett frö har såtts i mitt huvud den senaste tiden. Med lite "man lever bara en gång-anda". Jag har ju alltid velat det här. Sen fick man barn och så och tänker/tror att det är en omöjlighet. Men ÄR det verkligen så? Jag undrar vad som skulle krävas.. jag måste helt klart forska lite mer i det här känner jag. Cool grej och en enorm erfarenhet.

Ja nu var jag sådär hemlighetsfull.. IGEN! Skäms.

Tvättberg

Jag hade ett tvättberg hemma. Nu är det nästan borta. Tyvärr hade någon varit in i min tvättstuga och städat, den personen hade öppnat torktumlaren (fråga mig inte varför) och den stod iaf öppen när jag kom ner. Allt blött, men det är nog torrt till kl 15 (hoppas jag)

Jag har ju länge pratat om att byta bloggadress.
Nu kanske det händer! Jehoo! Eller lösenordsskydda.. hmm. jag vet inte, den som lever får se.


Varför man ska undvika att ha KATT som husdjur!

KATTENS DAGBOK:
783:e dagen i fångenskap…
Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker. De frossar i färskt kött medan jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat.
Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag ska lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna. Imorgon ska jag eventuellt äta ännu en krukväxt.
Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dem med min kropp.
Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna. I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans, framtvingade jag en hårboll i deras favoritfåtölj. Kom ihåg: lägg en på deras säng.
Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att de ska gå runt i ständig skräck.
Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om vilken duktig kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat.
På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst.
Jag blev placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottstycken från deras kriminella planer.
Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något de refererade till som ‘allergi’.
Jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel.
De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon av dem inför risken att någon tjallar.
Hunden släpps regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven.
Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet, och jag är övertygad om att han rapporterar vartenda steg jag tar.
Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet.
Men jag kan vänta.
Det är bara en tidsfråga innan mina planer infrias

Coola t-shirts!

Hittade en cool sida på nätet med roliga t-shirts! tips tips!

http://www.palmercash.com


Godmorgon!

Spännande dag, får se vad som händer. Tror att jag och Max ska träffa M en sväng! Update senare!

Idag hände något fantastiskt

Ett telefonsamtal. Jag säger inte mer. Om det blir som jag vill så säger jag. Nu vill jag inte. Men det är bra saker på gång. Förväntansfull till tusen är jag! Men nu är det väntan. På ett telefonsamtal till. Jag hoppas att det blir positivt besked!

Fingers crossed!


En värdelös liten person.

Såg ett klipp som min kompis J hade på sin facebook. Ett klipp av en otroligt löjlig mediakåt liten snorunge som helt klart är villig att göra bort sig och bli dagens skämt bara för att få reaktioner och publicitet. Den enda hon söker är uppmärksamhet och fler läsare till sin värdelösa lilla intetsägande blogg. Det finns redan 1000-tals fjortisbloggar liksom hennes, bilder på små flickor med rosa kläder som försöker trycka ihop sina små pingisbollstuttan med push-up bhar och tubsockor, mjöliga läppar, sönderblekta extensions, dåligt stavade inlägg och bara en massa "assåååå".. nej tack.

Bra nytt ord hon hittade på, vad fan är en "kompismamma"??? Kan ju inte varit så många år sen hon själv låg i en barnvagn som kördes av en morsa med ett fett arsle.. 13 år sen? Knappt ett decennium.


Kiss och Bajs

Tycker dom här är helsköna, ska köpa en t-shirt med dom till Max! Väldigt söta för att vara en bajskorv och en kisspöl!


Snart blir..

Snart blir min lilla griskulting 1 år!! Herregud! Ett år sen den där låååånga förlossningen som resulterade i den söötaste och mest makalösa bebis som finns! Det är galet! Helt klart! Kalas blir det! veckan innan! Pappa Erik är i Prag på självaste födelsedagen med företaget, och han vill ju såklart också vara med och fira, så vi tjuvstartar!
ÄNTLIGEN får jag en bra anledning att baka en massa kul! Wehoo!! Men JAG ska inte äta, bara smaka! Stor skillnad där!

Mer om kalasigheter när det väl händer! Wehoo!

Bra att ha sak!

Jag funderar på att köpa en Tinkafu. Lattehållare bla?! Lite allt i allo kan man säga.. Såndär grej som man har på barnvagnen iaf (vad annars?) en sak som jag kan ha och samla skräp i som jag inte orkar slänga i papperskorgen, och ha nappflaska och vattenflaska i.. kanske mobilen så jag hör när det ringer? Tycker helt klart att Tinkafu's lösning är snyggare än Sunshine Kids.. men så är den ju mer än dubbelt så dyr också! Men det är det värt, hoppas bara att den sitter bra på buggan också!

  

Tinkafu ca. 300:-                                 Sunshine Kids ca. 140:-



Träning!

Tränat och nu ska jag snart hoppa in i duschen! Känns bra. Det här inlägget var i kortaste laget, jag veeeet!


Ibland vill jag vara 7 år igen..

Ibland vill jag vara 7 år igen. Allt var bekymmerslöst, det största problemet man hade på en dag var typ att ens enda Barbiedocka hade tappat huvudet och ramlade av när man lekte med den. Ja och ibland var det ju äcklig middag också, det kunde ju förstöra ungefär 10 minuter av kvällen, inte bra alls.

Kläder var inga problem, alla satt likadant (löst där det inte skulle vara det och tajt där det inte skulle vara tajt), ingenting matchade och man brydde sig inte ett dugg man tog det som låg framme, en fläck här och där spelade ju ingen roll, inte ett hål heller, man hade ju inget att visa, så om en liten barnbröstvårta tittade ut var väl inget? Nu däremot, inget sitter som det ska, hål i favvobyxorna gör att de måste kastas, fläckar är oacceptabelt, hade man en tröja på sig ifår går den absolut inte att använda idag för då luktar den kebab under armarna (dom där 24 timmars deosarna håller ju i n t e vad de lovar!)

Och kalorier.. vad det var hade man ju inte en susning om! Mat åt man för att det var gott, likaså med godis, inte en tanke på att man kunde bli tjock. Nej nej.. nu måste man räkna varje jävla kalori..

Pengar? va? vad ska man med det till? något som de vuxna hade, inget man själv behövde bry sig om. Fick en tiolapp av mamma en gång. Min ena "snälla" bror bad mig att gömma den på ett "säkert ställe som bara han visste om så ingen skulle ta den", när jag senare på dagen skulle hämta den så var den borta. Ojsan. Brydde mig inte ett smack. Jahapp, då hade väl "någon" hittat den, inget att göra åt.


Men å andra sidan. Det ä r ganska skönt att vara vuxen och kunna bestämma över sitt eget liv. Att tjäna pengar. Att få ta eget ansvar.. men ibland, bara ibland vill jag vara liten igen. Men bara för en stund.. :)

Brun!

Brunett! Det blev jag idag! En ljus sådan! Känns bra än sålänge! Tack Tessie! :-)

Pinsamt!!!

Pinsamt Erik, pinsamt! Och jag som nästan aldrig skäms för något!

Igår hade vi varit ute och handlat en sväng på kvällen. jag åker upp till våran våning (1:an) med hissen, Erik tar trappan. När jag går förbi trappen så ser jag att det står några nedanför och väntar på hissen, sen går det väldigt fort, jag hinner knappt reagera.

*SMACK* (Erik smiskar till mig hårt på rumpan)
"AAAJE!!", säger jag högt!
"MMMMMMMMMMHHHHH", frustar Erik med sin allra snuskigaste stämma.
Ett kvävt skratt hörs nerifrån hissen.
"Fan vad pinsam du ÄR", säger jag högt till Erik och stänger fortare än fortast igen dörren.


Igår sålde vi våran bilbarnstol, våran bebis är ju ingen bebis längre.. så nästa gång får han åka i bilstolen som är till för stora grabbar!


Fullspäckad dag med just ingenting!

Tvätta, städa, och förnya gymkortet och ett träningspass på det. Idag känner jag för att träna rygg och sen ska jag stå på crosstrainern!!! Kycklingsallad med currydressing till middag. MUMS!
Ikväll ska jag sätta mig ner och beställa Camebridge och boka tid för en såndär hälsokontroll! Beach 2010!
Nej nu somnade precis lillskrot så då är det dags att dammsuga och skura innan han vaknar för att stöka ner allt igen. på med musiken!! Häpphäpp!

Max hälsar!

01

3-gggggggggggggggggggggf

Leo, förlåt!!!!!

Jag hade faktiskt TÄNKT att skriva om dig Leo, var inte så arg! ;) förlåt (ja din mamma också!)
Tänka sig va? Att en plutt som är yngre än Max faktiskt lärde honom att somna själv ;) Ja, och sen fick han honom att gråta genom att attackera honom i en park i stan igår, men det är en helt annan sak! (Leo ville hemskt gärna ställa sig mot Max vilket Max inte tyckte var någon bra idé då han inte kan stå själv, hehe)

DÄR kom det! Igår var jag och Kim nämligen i stan! Med våra busar! Eller ja, Kim och Leo kom efter att jag och Max pöst runt och fönsterfluktat, suttit nere i Åhlens amningsrum och käkat mat och strosat lite. Men dom kom iaf! :-)



(Kim, vi måste ha med oss kamera nästa gång..!!!)


Shopping!

Idag var jag och Max med Vicky och Joakim till Gröna Villan! Där blev det lite shopping! Sjukt mycket kläder och saker och grunkor till mycket bra priser! Hon har verkligen ALLT och lite till och för en shopping-galen mamma är det här ett paradis!
Vi fick pop-mössa, pop-tossor, en Puma mjukisdress och en Ralph Laurentröja för 380:-! Näst intill ingenting!!Kvinnan som ägen affären är mycket noggrann med allt som hon tar in och säljer! Allt är i superskick och hon har mycket märkesgrejer! Jackor och overaller fanns det i massor! Så en PoP-jacka blir det nästa gång, och kanske en overall! I affären så tar man av sig skorna, känns som hemma! Det finns micro och matstolar, en lekhörna för otåliga barn, och hoppgunga. Det finns bärsele att låna för den som vill ha händerna fria medans man går och plockar på sig kläder!




HÄR är en länk till hemsidan! Jag rekommenderar Gröna Villan starkt!


Bilder från kräftskivan den 26/8!

Ett litet kollage från kräftisen som ägde rum i rådsparken och upp hos storebror Kenneth! Miiiiket trevliiigt! Bilderna ska upp på facebook, så fort det funkar att ladda upp bilder!


Kan du inte..?

Träning idag! Gick riktigt bra, taggad till 1000, Erik var också duktig och åkte rollerblades med Max i barnvagnen! Max gillar farten! :)
Vi har haft kräftskiva ikväll, jag och Erik, jag skalade till och med några kräftor själv! Kräftskivan var slut innan kräftorna var slut, långtråkigt, men gott!

Erik vill att jag ska skriva någonting om honom, han satt nyss och tjatade om det. Nu ligger han tyst i soffan och fläker ut sig. Han ser trött ut :) Lilla familjeförsörjaren.

Jag ska skriva något om dig nu älskling!
Jag älskar dig! Tack för att du alltid finns här för mig! Det ska bli så härligt nästa sommar när vi gifter oss och jag får heta samma efternamn som dig och våran söta son! Johanna Krig, det låter inte illa det!

(jag skulle kunna skriva mycket mer, men då får jag sitta hela kvällen, det vill jag inte, jag vill mysa i soffan också!)

Long time no see..?

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade, eller ja, 2 dagar. Har tappat min mojo! Eller tappat och tappat, folk förstör den!

Funderar dock starkt på att byta bloggadress, den här känns så nertrampad just nu. Jag vill inte ha hatiska, falska, trångsynta och elaka personer här inne och låta dom ta del av mitt liv och mitt barns utveckling.
Iof så står jag för det jag skriver, alltid, och jag tvingar ingen att gå in och läsa. Det är helt valfritt. Jag tvingar ingen att hålla med mig i det jag skriver.
Men nu med mina åsikter ute i det fria så vill jag inte längre att vissa ska kunna ta del av mitt eller min familjs liv. One day it's coming back to bite your ass!

Hur som. Mammaldedigheten ser ut att fortsätta. Än sålänge, sweet. Känns kul att få ännu mer tid med Max som just nu utvecklas i ett rasande högt tempo. Han är som en liten schimpans, härmar allt man gör. Humör har har ju också, vilket är kul ibland, men vid vissa tillfällen är det mindre kul. Toalettborste-fetishen verkar ha avtagit något. Nu är det duschbrunnen som är intressant. Varje kväll sitter han i duschen själv och håller i duschen och duschar sig och leker, medans jag eller Erik sitter på toaletten och tittar på. Det är mysigt.
Varje kväll sen en vecka tillbaka så somnar han SJÄLV i sin säng! Vilket har känts så otroligt skönt och det har gått så mycket över våra förväntningar. Vi trodde att det skulle bli världens protester när vi slutade med våran bökiga "söva i soffan-ritual", men nej då.. lite småprotester, men absolut inget farligt! Lillgubben var verkligen superduktig!

RSS 2.0