Har jag sagt....?

Att jag äntligen kommit på vad jag ska plugga till?
Efter 1,5 års betänketid, efter att ha vridit ut och in på min hjärna och alla celler där i. Rannsakat mig själv om vad för jobb jag V I L L ha, inte står ut med att ha (väldig skillnad det där) Efter ungefär 100 sånnadär "vad passar du att jobba med"-test och liknande.
Jag har nosat på utbildningen förut, jag har läst igenom den, alla fakta, första gången var för ca 3 år sen.. jag behöver plugga 2 kurser, Matte B och Naturkunskap B, högskoleprovet ska jag också göra. Sen ska jag söka. Det är det här jag ska bli, min framtid har klarnat.
En bred utbildning med många möjligheter. Många inriktningar och vägar att gå, många möjligheter till att utveckas och vidareutbildas och specialiseras. Känns bra! Mycket bra!

Vad? undrar ni nu? vad faaaan är det hon ska plugga till. Några av er kanske redan vet, andra har inte en susning. Jag kommer till det i ett senare inlägg mina vänner.

Nu ska jag sluta trotsa och gå och lägga mig brevid min (blivande) man.

Ps. Erik jag älskar dig även fast du suger på att diska och städa (inte alltid men ibland..), och JA jag vet att du SA att du skulle diska efter IDOL, men jag ville bli av med disken pronto, våra bananflugor är stora som humlor och ska fan inte leva gott på min korvstroganoff.

Kommentarer
Postat av: louise

åhh vad jag känner igen det där:) hahah joan säger oxå alltid så. men jag tar det sen.. fan det är för äckligt ta det nu så man kan slappna av. går så jävla fort:) ha en bra dag! kramar

2009-09-30 @ 08:25:09
URL: http://sessanlouise.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback