En värdelös liten person.

Såg ett klipp som min kompis J hade på sin facebook. Ett klipp av en otroligt löjlig mediakåt liten snorunge som helt klart är villig att göra bort sig och bli dagens skämt bara för att få reaktioner och publicitet. Den enda hon söker är uppmärksamhet och fler läsare till sin värdelösa lilla intetsägande blogg. Det finns redan 1000-tals fjortisbloggar liksom hennes, bilder på små flickor med rosa kläder som försöker trycka ihop sina små pingisbollstuttan med push-up bhar och tubsockor, mjöliga läppar, sönderblekta extensions, dåligt stavade inlägg och bara en massa "assåååå".. nej tack.

Bra nytt ord hon hittade på, vad fan är en "kompismamma"??? Kan ju inte varit så många år sen hon själv låg i en barnvagn som kördes av en morsa med ett fett arsle.. 13 år sen? Knappt ett decennium.


Kommentarer
Postat av: Anna Maria

Om det är NÅN som liksom SKA flytta på sig när det kommer någon med barnvagn är det OFFICIELLT HON som ska det! -_- Suck hatar den där tjejjen, har lust att avliva det där lilla (ja förlåt mig för ordvalet men )LUDRET!

2009-09-10 @ 10:02:48
URL: http://lovesickmelody.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback