Erotik mässan

Ja den var jag på igår, med Erik, hans syrra Elin och Daniel! Sen kom min lillesyrra Tessi dit med sin kille Marre!
Vi köpte lite grejer på mässan, och såg strippshowerna. Kul kul! dom var riktigt duktiga, speciellt en av tjejerna. Vilka cirkuskonster alltså.

Erik undrar om jag inte ska skriva om strippan Carlos också? Jodå, han var fin han! Så mycket mer än så kanske det inte finns att skriva? Inte direkt så att man hade en regelrätt konversation m killen, haha, vi såg honom ta av sig kläderna och dansa. Men för mig hade stripporna gärna fått skippa lite av dansen, det blir lite pinsamt, lite som att dom egentligen önskade att dom var riktiga dansare i typ nån amerikansk musikvideo..









Luggad

Vaknar av att Max gnäller, ger välling, han somnar om, jag trycker in ögonpropparna så långt det går. Han vaknar efter en stund igen. Erik är också vaken. Vi lägger honom i sängen hos oss, och myser. Med det så menas det att Max busar runt och sliter av min lugg i omgångar och ger oss dregliga pussar.
Till mitt stora förtret så märker jag att jag har ont i halsen. Inte så mysigt. Blä! Trött och jävlig är jag också, men jag ska inte klaga, för en morgon för två veckor sen sov jag faktiskt till klockan 12..

Idag ska vi på födelsedagskalas, hos Eriks syrra, i Märsta. Har inte varit i Märsta sen vi flyttade.. den 27:e februari med andra ord. Så det ska bli lite kul :)








KUKboxer!

fanskapet gjorde så att jag missade HELA slutet på skitfilmen Wrong turn,,, morr!!

Lördag, söndag & köndag

Låter väl som en bra idé? Jag påpekade ju att veckan behöver flera helgdagar. Den tredje dagen ska heta Köndag!
Men Köndag är inte en helgdag som alla de andra dagarna, nehej du, köndag är en alldeles speciell dag.

Det är en dag som folk rår om sina kön, en dag som börjar med en lång varm dusch. alt. ett hett bad, som inkluderar rakning och vaxning på valfria ställen(!) därefter så tillbringar man MINST halva dagen i sängen (alla föräldrar tilldelas på köndagen en barnvakt som är vald med omsorg och som har barnet/barnen hela dagen!) efter en halv dag i sängkammaren så kommer kommer en leverans till dörren (hos alla) leveransen består av diverse smaskigheter, bland annat, jordgubbar, choklad, champagne och hamburgare och cola förstås, och det levereras av små radiostyrda hundrobotar (eftersom resterande av svenskarna ligger i sängen denna dag). Köndagen fortsätter därefter i samma anda som den började, och avslutas med att det nylegade lyckliga paret ligger och ser på en mysig film tillsammans och tar sig en tupplur. Därefter kommer avkommorna hem :O)






Shopping-ORGASM

fick jag nästan idag. Joooo på riktigt. L O V A R ! För första gången på länge så handlade jag något till mig SJÄLV! Helt fucking otroligt! En grå vårkappa/jacka blev det, en lång tunn kofta, ett par nya tajts eftersom de andra nya ramlade jag sönder när jag var ute sist (ajaj) och ett par solglasögon. Okej, jag handlade ett par solglasögon till Max också, ett par pilotisar, skitsnygga! :)
På måndag ska jag gå och kolla synen och ev. skaffa mig glasögon.. blind och gammal som man håller på att bli. Hittade iaf ett par riktigt fina bågar från F.C.U.K.. Så de va naaajs!







BAJSKORV!!!!!

Bök och stök. Ändra sig hit och dit! Fan vad störig du är!

Bubben 6 månader idag..

Ett helt halvår sen jag födde min lilla son. 6 månader. Tiden går så fort. Lite för fort. Nu kan han sitta själv. åla runt i en ryslig fart och sätta sig helt själv. En gång har han tillochmed ställt sig upp mot TV-bänken.. vart tog tiden vägen? vart tog min bebis vägen?! Min och Eriks lilla pojke. Som vi har gjort tillsammans. EN sak jag kommer ihåg ifrån tiden på BB är när vi säger till varandra att "det här är det bästa vi har gjort", när vi ligger där i det ljusa rummet med vårat 3-kilos knyte snusandes emellan oss..

Fina unge!!!







EGO

Lite ego som jag är så slänger jag in en bild på mig som faktiskt inte blev skithemsk(!) Hatar att vara med på kort nuför tiden (wonder why?!) Men här är iaf en bild! För er som inte vet hur jag ser ut till vardags? (som om nån bryr sig) men ändå!! :)











Fuck off and die, du är för ful för mig och din morsa går för en hundring

Var ute på en promenad till Segeltorp idag när jag helt plötsligt kom och tänka på en rolig låt som finns med i en väldigt rolig film.. fråga mig inte varför jag kom att tänka på den..
Iaf, ni som inte har sett den, SE den! "Torkel i knipa"!! Störtskön film! :)









Dygnet behöver fler timmar och veckan behöver fler helgdagar! Mer fritid åt folket!

Jag har en massa avsnitt av DHW som praktiskt taget bara ligger och väntar på att bli sedda.. varje dag tänker jag "ikväll ska jag minsann streckglo på ALLA avsnitten".
Gör jag det då? Nej självklart inte. Alla jävla måsten slukar min kvällstid som om den var en mjukglass med nougatsås en varm sommardag.. suck!
Jag vill se! Jag orkar bara inte. Och boken som jag läser har jag somnat ifrån två kvällar/nätter i rad, ja det var ju jävla kul.
Jag hinner verkligen inte med allt som jag vill göra på en kväll.. jag vill ju självklart vara med Max, jag vill spendera tid med Erik, jag vill träna, jag vill ta en lång och skön dusch, jag vill prata i telefonen, jag vill se på Tv om det är nått kul program, jag vill se mina serier tex DHW, jag vill måla tavlor, jag vill blogga, jag vill läsa min bok, jag vill en massa saker, men inte fan hinner jag allt heller?! I så fall skulle jag bara ha tid att göra varje sak i ungefär 10 minuter.. om ens det..
Nä, mer helg åt folket!!! Skulle ett parti lova att de tex skulle göra fredag till en helgdag så skulle jag för första gången i mitt liv rösta på det partiet för att jag verkligen VILLE att dom skulle vinna valet. Jag och 9 miljoner andra svenskar ;)






KUK-deklaration!

Jahapp.. idag kom den.. det gröna fula plastkuvertet med den gula fula luntan med papper i. Papper av stor betydelse. Öppnar förväntansfullt skiten, men eftersom jag var sjukskriven i slutet av graviditeten och sen gått på mammapenning så anar jag vad det är som kommer att stå längst ner.. jag måste betala.. vissterligen bara 413 kronor, men ändå, jag är fan inte rik. Jag vill ha pengar, inte betala.. fuck fuck fuck! Förra året så fick jag 5600, femtusensexhundra spänn! året innan fick jag 3000, året innan dess fick jag också några tusen.
Jävla skit. Jag vill HA pengar! Men men, sånt är livet när man får pengar från kukförsäkringskassan som är så dumma i huvudet att dom bara drar 27% i skatt.. asäckel. Vad som än går fel i mitt liv eller som jag är missnöjd med så är det ALLTID försäkrningskassans fel, oavsett vad, det är bra att ha en syndabock.

Nåväl, vad är en bal på slottet? Ikväll ska jag till gymmet iaf. Pust! EN bra start på veckan, först går jag upp 7:30 (tidigt för en som alltid sover till MINST kl 9:00) sen ska jag gymma och bränna lite fläsk!








Laaat bloggare

Har inte tid. Hinner inte med någonting. Stress, stress! Fartfylld helg, saker att göra hela tiden. Trött, tröttare, tröttast!






Känner verkligen att det går åt rätt håll!!

Känns härligt. Jag mår bra. Ligger och läser mina chicklit böcker på kvällarna tills ögonen går i kors. Njuter av att vara hemma på dagarna med min fina lilla unge. Fylls av kärlek och glädje dom kvällar när jag ligger på soffan med Max tryggt hos mig på bröstet, lugnt snusande och snuttande på sin napp.
Paniken som jag hade förut infinner sig nästan aldrig, jag kan nästan inte förstå hur dåligt jag faktiskt har mått.
Nu glömmer jag tilloch med att ta min medicin ibland på morgnarna för att allt känns som vanligt, kommer dock alltid på mig själv på eftermiddagen att det är nått jag glömt ;)
Jag har nära till skratt och känner mig stabil i mitt humör (ja en och annan humörsvängning åt det arga håller har jag ju, men det är ju så jag är) känner mig heller inte känslomässigt avtrubbad som man blev skrämd att man minsann kunde göra, jag kan skratta och gråta, även om gråten inte kommer så ofta.. nästan endast när jag tänker på alla fina minnen som jag bär med mig av Fabbe.. blev rörd när jag fick två tavlor av honom som inflyttningspresent av min lillesyster!

k Jag kan lägga mig och somna när Max sover på dagarna, något som jag aldrig trott var möjligt..Jag mår bra. Nästan jämt. Jag börjar äntligen känna att depressionen nog inte kommer att komma tillbaka. Att jag faktiskt ÄR på bättringsvägen, jag har fått mått bra så länge nu, känns så härligt. Det trodde jag aldrig, jag trodde att jag var förstörd för alltid, allt kändes verkigen svart..

Jag är så glad att vara mamma åt min fina son. Jag är lycklig över att vara sambo med min fina Erik. Min lilla familj. Ni betyder mest av allt, det kommer ni alltid att göra, vad som än händer.. mina fina, fina pojkar.


Bild på en stolt nybliven pappa med sin son




Projektet..

..går faktiskt ganska bra! Visst inte varje kväll, men ganska ofta faktikst. I like!
Imorgon ska jag och Erik få barnvakt av min storebror och hans tjej. Då ska Erik få revansch i bowlingen. Få se vad mer vi hittar på, kanske åker vi hem och tar en "sävngom" mellan lakanen? Haha!
Idag har för övrigt varit en händelserik dag; först kom Jennie hit med sin lilla Olle (även kallad "skitolle"), det var trevligt, därefter så tjatade brorsans tjej och min brorson med sig mig till Huddingehallen för att bada.. Jag och Max följde med, jag och min brorson åkte vattenrutschkana, Max badade också, men han tyckte det nog var lite väl kallt för hans smak, men han sa inte ett pip ändå, snäll som han är!
EN bra fredag med andra ord!








Mysdag!

Idag var en härlig dag! En riktig impulsdag! Bland annat så bowlade jag och älsklingpälskling. Jag vann, hehe! Aaah, härliga dag.. puss på dig älskling! Du får snart revansch!













Kvällen som gud glömde...

Här är några bilder, dom allra flesta bilder var aningens "barnförbjudna" så dom behåller jag för mig själv.. det här
var de ända som var hyffsat städade.. hehe...












"Jag tycker att hon beter sig som en stor slampa"

Ja, så sa min mamma om Linda Rosing nyss, haha.. och efter kommer nästa iakktagelse:
"ja jag tror minsann att hon är lite biiiisexuell, det är därför som killarna i programmet är så bögiga!!"

Hehe, lilla mamma... hon är rolig hon!







Bakispizza, kräka, minnesluckor & Twilight

Bakispizza käkade jag idag, när jag äntligen samlat tillräckligt med krafter för att klä på mig kläder och ta mig ut i friska luften. Skönt väder idag ju! En uppfriskande promenad senare så var jag redo att äta efter nattens "uppkastningar"..
Ikväll såg jag och Erik Twilight, jag tyckte att den var mycket bra. "Dålig" säger Erik.. men men!! Jag gillade den skarpt, det var ju en riktig kärleksfilm.. suckar :) aaah!

Mitt knä gör ont... hela skiten är uppskrapat, jag ramlade inte en gång, utan TVÅ. Varav en av gångerna framför ett gäng poliser i stan. Snyggt jobbat.. som jag skrev i tidigare inlägg så spydde jag på nattbussen.. piiinsamt! fast i en påse, som det var hål i.. somnade i duschen gjorde jag också.. minnesluckor har jag som heter duga.
Kameran var men igår också.. finns fina bilder på mig när jag "dansar" med R, och bilder på,,, ja gud vet vad..


 






Idag mår jag som jag förtjänar

Piss med andra ord.. fy fan.. mitt vänstra knä har skrapsår som svider, huvudet bankar, halsen är torr, hur magen mår ska vi inte ens tala om. Fy fan. Jag ska aldrig mera dricka! Inatt kräktes jag, kunde inte ens ta mig hem själv. Min kompis fick hjälpa mig. Jag spydde på busshållsplatsen, på busshelvetet, hemma i duschen.. usch. Idag mår jag verkligen som jag förtjänar.






Sex med en radiostyrd bil

ALLA SOM TILLHÖR MIN FAMILJ KAN SLUTA LÄSA NU(!) FÖR NU BLIR DET FAMILJ OCH BARNFÖRBJUDET!

Haha! Igår kväll så hade vi ju besök här, varav en av besökarna sov kvar, min sambos kompis. Klockan börjar bli sent och vi sitter och spelar Ps3. Men efter en stund så går jag och sambon och lägger oss. Sambons kompis likaså. Han sover på våran soffa ute i vardagsrummet.
Direkt när jag och sambon gått och lagt oss så hettar det till i sovrummet trots den sena timmen (klcokan var ca 03) När vi rumlar runt som bäst så drar vi fram min älsklingsdildo. När jag sätter på den så säger jag till Erik "fan vad den låter", "äääh" säger Erik och vi fortsätter sexandet.
Ju mer jag skruvar upp vibratorn på dildohelvetet desto mer låter den, men inte fan tänker jag på det, jag har det ju skönt!
Så dan efter när Erik kliver upp med Max på morgonen och hans kompis vaknar så har dom en konversation som löåter ungefär såhär:

kompisen: fan, det var nått som brummade inatt när jag skulle sova.. så jag stängde balkongdörren, men det brummade fortfarande!!! lät som det kom ifrån badrummet, men sen kom jag på att det kanske var eran granne som körde runt med en radiostyrd bil!

Erik: Eh, ja, det var det säkert.. (Erik tänker eg: "radiostyrd bil mitt i natten är ju något som de flesta sysslesätter sig med")


Lite komiskt är det ju..  vem fan assoscierar ett dovt brummande ljud mitt i natten med en radiostyrd bil??








Big Brother

Största jävla smörjan som någonsin gått i tvs historia, men ack så bra underhållning det gav. Varje vardag klockan 19, en hel timme späckad av stolpskott, intriger och folk som ligger och nuppar för fullt under täcken som guppar! Lovely!
Kul att det börjat gå igen på tv400 på sena kvällar, hehe! dubbelavsnitt tillochmed! hehe! Linda Rosing, Marika, Daniel och gänget, haha!





Myskväll och en het granne

Sitter här i mitt vardagsrum, brorsan är här, och sambons kompis, och min kompis S :) sitter o snackar skit. Jag och S har stått på balkongen och tittat på min nya heta granne.. mmmmh, det lilla jag såg tyckte jag om. S hävdar att hon såg honom sist hon var här, och då hade han minsann BAR ÖVERKROPP och jeans på sig.. detta såg hon TROTS avsaknaden av sina glasögon.. hmm.. jaja hur som, han ser het ut.. man ser rakt in i hans vardagsrum.. tyvärr så såg vi en tjej i hans soffa, tar lite bort det "roliga" lixom... men men...

Imorgon ska vi ut på galej, schlagergalej. Vart får vi se. Lite salongsberusning på den här helgen och den är total!

Puss o snusk!








Ingen lust

Idag ska jag städa och ha tvättstugan. Har verkligen ingen lust. Jag är trött. Vill ligga i min sköna säng heeela dagen och bara sova. Men det går ju förstås inte, jag har ju barn, då tas det privilegiet bort, ja att sova bort vardagarna. Sova var ett av mina största intressen förut, inte längre, tänk vad allt förändras.

Finns säkert några som undrar hur det går med mitt lilla "projekt", ja det går sådär, oftare än innan men inte varje kväll.. huuuur ska man orka när man inte orkar?

Nu skriker Max här, han är arg som ett bi.

Skriver senare! :)

Puss o kram - skumbanan








Fucking jävla ister!

En sak som har stört mig sen jag var en nördig liten 14-åring vars roligaste intresse var att drömma om killen jag aldrig skulle få, är alla dessa jävla ister! Ja inte ister som i isterband, fett alltså, nej nej.. detta är ett helt annat ister som jag snackar om! Nämligen: anarkister, ateister, rasister, feminister, nazister, kommunister, satanister, nationalister, socialister, ister, ister, ISTER!

VAFAAN, VA bara.. varför ska man vara rasist? eh, jo för att man är antagligen en väldigt ensam och mobbad själ som inte har varken vänner eller fritidsintressen, och då kommer man på den skitsmarta idén att om jag börjar hata invandrare, kanske pucklar på nån då och då, ja då får man ju säkert hänga med nåt coolt rassegäng, och då har man ju kompisar, och alla dom är lika hjärndöda som man själv är, kalaaaaas!

Eller satanister? liksom hallå? eller ja, satanister och satanister, jag tycker ju att snorvalparna idag, dom här 13-åriga små emosarna ser ut som några sorts låssassatanister. Sånna där som i smyg vill spika upp små kaninungar på dörrarna hemma och sitta med en massa ljus mitt på golvet i ett mörkt rum med knarrande golv. Dom skrämmer mig lite dom där snorungarna, alltså inte att jag är rädd FÖR dom.. mer att jag är rädd för deras skull.. vad ska det bli av dom när dom blir äldre? Man får ju inget jobb när man ser ut som Edward Scissorhands lillasyrra lixom?! Åter till satanisterna, skaffa ett liv..

Jag är verkligen ingenting.. ingen ist what so ever.. jag är jag.. det räcker och bli över!

nej nu har jag spytt ur mig tillräckligt för idag.. börjar någon fatta varför min blogg heter som den gör?! hehe..


Skrutten vaccinerad

Idag fick Max sin andra vaccination. Det gick bra. Pappa var med och han skrek bara litegrann när BVCtanten gav honon den andra sprutan.
Uppdaterar mer ikväll.. ska göra ett ryck nu och städa(!)








Tränad, fräsh och duschad!

är jag nu ja! såååå skönt!  nu är det dags att lägga sig i sängen och läsa "Vi föräldrar" och mysa lite..
Var hos min pappa idag btw, det var kul att träffa pappa! har saknat honom :)

Natti natti!



Ligger och funderar

Funderar på att man var så naiv.. under graviditeten, och innan också för den delen. Men precis i slutet av min graviditet, dom två sista månaderna kanske så var jag sååå less på att vara gravid. Var skittrött på min stor mage, fötterna värkte, benen var svullna och likaså ansiktet, jag kände mig verkligen som en flodhäst. Allt jag ville var att föda.
Snabbt, enkelt och okomplicerat skulle det bli, jag brydde mig inte längre om sånt plosk som att spricka lite osv, det var ju sånt man fick ta, bara jag fick ut mitt barn som jag längtade så mycket efter och att jag fick bli av med den där nedrans magen som var så mycket ivägen. Vilken inställning jag hade.. vad naiv och blåögd, vad dum jag var. Hur kunde jag kallt räkna med att min förlossning skulle gå som en vals?! Vad fan trodde jag liksom..
Nu kan jag verkligen tänka tillbaka och tycka att jag verkligen var korkad.. nu vet jag bättre, nästa gång vet jag att det kan gå precis hur som helst, det finns inga garantier och ingen förlossning är den andra lik.

Tror att det är den där "drömförlossningen" som jag hade i mitt lilla korkade huvud som gjorde att det slog slint lite. Känner mig besviken att jag inte fick vara med om att föda mitt barn "på riktigt". Känner mig lurad på konfekten. Vi snubblade verkligen på mållinjen, efter mitt långa värkarbete och efter att ha varit 8 cm öppen till att bli snittad. Vilken besvkelse. Och smärtan efter, smärta som jag aldrig ens i mina vildaste fantasier trodde att man kunde uppleva. att inte kunna stå eller ens gå på toaletten själv, inte ens skära sin egen mat, inte ens kunna hosta.. nä fy.. inte vad jag hae väntat mig. Sen förlossningsdepression efter det.. herregud, vilken resa jag har gjort känner jag!

Från att må piss och faktiskt nästan inte ens vilja leva längre, att vara helt vilsen och inte veta vem man är till att äntligen bli sig själv igen och kunna skratta, En sån enkel sak som att kunna asgarva åt något som är roligt är för den som är riktigt deprimerad en stor svårighet, man kan aldrig förstå om man själv aldrig har varit där, jag vet.. brukade själv vara en av dom som inte fattade att folk verkligen kunde vara såååå deprimerade att de tar livet av sig själva, NU förstår jag. Stackars alla deprimerade själar som inte får den hjälpen som de behöver i tid..

Jag är alla mina nära evigt tacksam för det stöd de gett mig under min resa. Älskar er! Älskar min lilla familj, mina två fina grabbar, Max och Erik, jag hoppas att ni vet hur mycket ni betyder för mig, skulle inte vilja leva en dag utan er två!






Tänk om man var så liten..

..att man fick plats att bada i diskhon! Okomplicerat liv dom små lever.. ibland blir man avundsjuk. Äta, sova, busa..








PUST!

Första träningspasset är nu officiellt avklarat! Svetten stänkte, jag flåsade som en gnu i Saharaöknen MEN jag överlevde (fy vad dramatiskt det blev) 5 minuter trappmaskin och 30 minuter på en såndär orbitrekliknande sak! 500 kcal fattigare sitter jag här framför min lilla söta dator, nyduschad och frääääääsch som bara den!
Skönt som tusan är att dom har två tvapparater uppe på väggen i motionsdelen av gymmet. Det är ju bra.. så vi fetknoppar kan stå och titta på medans det bakas och lagas god mat på tvn medans vi står och svettas som svin. Dom hade tv4 på idag, det var "halv 8 hos mig",,, dom friterade nåt som såg gott ut.. mmmmh! jag friterade igår, min sista fettodag.. jag friterade scampi och sen bananer.. bananerna käkade jag m glass o sirap,,mmmmmmh! smakade som på kinarestaurang,,, mmmmhh.. skulle jag ramla och slå mig så skulle det inte komma blod ur mig, det skulle komma frityrolja.. vilken gris man är, sitta här och tänka på mat när man precis har tränat!! USCH OCH FY!
nej nu ska jag gå och sodastreama lite H2o.. för det är det enda jag får ta nu såhär på kvällskvisten :(

Jaja,,, mitt mål iaf.. MINUS 30 KILO! Men går jag ner 25 så kommer jag att vara nöjd med det också!!! Hej och hå!








Nu börjar allvaret!

Träningskortet är inhandlat och likaså ett medlemskap i viktklubb.se! träningen startar idag, eller ja, rättare sagt ikväll! Erik går till gymmet när han har kommit hem från jobbet, när han kommer hem så traskar jag dit. Vi han ju så gräsligt långt till gymmet.. hema 100 meter ;) hehe!
Så nu jävlar börjas det, nu ska jag ner i vikt! första måldatumet äår den 25:e april, till dess så ska jag ha gått ner iaf MINST 6 kilo! därefter så ska jag ner ännu mer! blir en tuff vår/sommar för mig/oss!!

motivation:

                   








A M O R

Min senaste tavla...!












Tavlor..

Här är två av mina alster, den 3:e är nästan klar och den 4:e är redan påbörjad :)
Den första var ett tag sen jag målade och föreställer en känd snygg kvinna.. guess who.. och den andra är inspirerad av en cool konstnär som heter Lisa Rinnevuo!


         










Vill ni betala mitt bröllop i Troppan?

Ja nu ska jag ju inte gifta mig MEN det är väl ungefär så mycket som kronprinsessans bröllop kommer att gå på. och det ska alltså JAG och alla andra svenskar betala med SINA pengar, eller ja, sina och sina, det är ju skatten som går till det, men ändå, skattepengar som kunde gå till något värdefullt, något som VI har nytta av,, vafan gift er i rådhuset och baka egna äckliga bröllopstårtor och bjud 50 gäster era jävla idioter, som alla vanliga dödliga får göra, lägg dom där pengarna på att hjälpa alla hemlösa i det här landet (eller betala ut fetare föräldrapenning). Skippa den smörslungade potatisen och dom vitlöksfrästa tryfflarna och käka smörgåstårta..
BWAH! skimonarki! skitprinsessa!! skitknugen som tigger pengar av regeringen, betala själv för bröllopet din jävla analfabetgubbe!


Har slarvat lite med bloggandet på sistone, TROTS att jag har en ny och fin liten bloggdata. Det är bara för att jag fixar i lägenheten ÄN OCH jag håller på att målar tavlor istället :) men bilder kommer, luuugna ba,,







Tavelmålning och skärholmen

Idag har jag varit i skärholmen! Med SARA! :) handlade lite grejer från panduro som jag ska använda när jag gör Max doptårtor, handlade även acrylfäger och canvasdukar! en stor duk som  var på 1x1 meter! 
Ikväll påbörjade jag en tavla! den är inspirerad av Lisa Rinnevuos coola tavlor. Får se om den blir fin, kan lägga upp bild när den är klar. Vet ännu inte vad jag ska måla på min stora duk, den tavlan ska hänga ovanför soffan i vardagsrummet så man måste ju måla nåt fint... prestationsångest redan nu!!! HUUU!
Imorgon ska jag röja upp lite här hemma och få bort det sista. SEN efter det så SKA jag ta kort och lägga upp här så ni får se våran lya! tog bilder när vi höll på att flytta i den gamla lägenheten också, så dom måste läggas upp!
Jag måste bara installera Photoshop på min nya lilla söta data så jag kan förminska bilderna och så!

Nej nu ska jag knoppa! öhonen trollar igen!








Flyttkaoset börjar att lätta

Ja nu börjar vi bli klara här hemma, vi har lite småfix kvar att greja med, sen är allt klart! sköööönt! Var någon som hade skrivit en kommentar och undrat vart vi hade flyttat, vi har flyttat till Huddinge. Till en nybyggd lägenhet, superfin!
Det kommer blider på nya lyan när det är HEEELT klart, inte innan ;) hihi, men fint har vi redan iaf.
Köpt ny data har jag också, en alldeles egen liten bloggdator. Har varit förälskad i den här datan sen i julas, det är en HP mini! såååå söööt! den liten och fin och helt perfekt!

Erik har också köpt en ny data, en lite större bärbar än min :) hehe!
Jag bloggar vidare imorrn!







RSS 2.0