"De", "dem" och särskrivningar..GAH!

Något som jag verkligen kan irritera mig på är att folk faktiskt inte verkar veta när man ska skriva "de" och när man ska skriva "dem". För det är faktiskt en jääävla skillnad! Det låter ju för fan helt inavlat när man skriver tvärt om, hör/ser ni inte det?! Vart var ni på svenskalektionerna när man lärde sig allt detta? Hemma och sov?
Det som irriterar mig ännu mer är att folk i tex forum använder sig av just de och dem när de ska försöka verka smarta och skriva på korrekt svenska, också blir det bara så jävla fel! Skriv "dom" då istället era jävla analfabeter!
Jag skriver oftast dom, men jag vet i allafall vart jag ska skriva de och dem..
Här är lite hjälp för er som inte vet:

Skillnaden på "de" och "dem"

Överallt på internet, i forum, undertexter bloggar och överallt annars där text förekommer används "de" och "dem" ofta åt helvete.

Jag börjar bli trött på att läsa saker som "känner du de?" och "var är dem?", så här kommer två enkla tips för att hålla reda på när man ska använda "de", och när man ska använda "dem".

"They" och "them"

Kan du engelska så kan du antagligen skillnaden på "they" och "them", och kan du det så kan du tänka att "de" är "they", och "dem" är "them".
Så, om du då är på väg att skriva "var är dem?", tänk då på engelska så hör du hur värdelöst det låter: "where are them?".

"Jag" och "mig"

Det andra knepet är att ersätta "de" med "jag" och "dem" med "mig". Hör själv:
"känner du jag?" = "känner du de?" = FEEEL
"känner du mig?" = "känner du dem?" = RÄTT

Så, nu vet du skillnaden på "de" och "dem". Och om du ändå inte fattar så använd "dom" istället.



Och nu till en till sak som irriterar mig, alla dessa jävla särskrivningar!!!! Hur jävla svårt kan det vara? Är det bara jag som stör mig på folks dåliga svenska när jag läser? Många meningar får ju en helt annan innebörd när man särskriver! Visst felskrivningar här och där det gör väl alla, men när det ÄR rättstavat men ändå så jävla fel, då börjar man ju undra..

SÄRSKRIVNINGAR SOM FÅR HELT FEL INNEBÖRD...
KYCKLING LEVER - "..han lever, han lever, hurra hurra"
BAD SHORTS - inte är de bra inte...
HUGG ORM - Effektivare än att slå den?
BRUNSTENS BATTERIER - något för massageapparater?
SKUM TOMTE - tar klapparna själv.
RÖK FRITT - bolma på bara!
SLÄNG GUNGAN - den är nog trasig.
SJÖ NÄRA TOMT - inte sjönära då?
KASSA SKÅP - inget att förvara något värdefullt i.
HAND TVÄTTAS - före maten.
KLIPP PYTON - har ormar hår?
NACKA NAPRAPATERNA - ta livet av dem!
LÅNG HÅRIG - men kanske snaggad?
SNOR KRÅKA - stjäl en fågel.
JÄST SVAMP - alkoholhaltig?
ETT STYCK MORD - vill ni beställa något mer?
SKYGG LAPP - skraj same?
HÅLL PLATSEN - så ingen annan tar den?!
SJUK GYMNAST - kan behöva en sjukgymnast.
MORGON ROCKAR - kväll suger?
BARN UNDER KLÄDER - rädda dem innan de kvävs!
SUPER UNDER STÄLL - dricker alkohol medan han sladdar?
ETT TRUMPET SOLO - tutar lite motvilligt?

BTW

Så jag var ute i fredags, bilder kommer senare ikväll ;)

Tidigt i lördags morse..

Tidigt i lördags morse, kl 03:42 blev jag faster till en söt liten pojke! 3890 g och 52 cm och slående lik sin stolta storebror som vi passade den natten och morgonen! :)
Grattis Robban, Vickan och storebror Hannes!
Ikväll ska vi åka dit och lämna presenter, babyklläder och lite bakverk som den nyblivna tvåbarnsmamman beställde från mig tidigare idag ;) Kärleksmums och kladdkaka m grädde!

Armsvett?

Frihet i en liten ask! hehe! Alltså, enda sen jag fick barn så har jag svettats som en gris i sahara.. så jävla äckligt och ofräsht! Så nu bestämde jag mig för att testa Absolut Torr som man köper på apoteket! Och vet ni vad? Det funkar faktiskt! Man duttar i armhålorna innan man går och lägger sig, dagen efter är man svettfri, och 6 dagar till efter det, så man behöver alltså bara kleta på det en gång i veckan! GRYMT!
Så till alla svettbollar där ute vill jag bara säga: KÖP KÖP KÖP!! för 54 spänn så kan du också bli absolut torr!



KUK!

KUK-STEGRÄKNARE!
Två jävla timmars promenad! TVÅ timmar, och när man väl ska kolla efter hur duktig man varit så har inte skiten funkat! Så frustrerande!

Bara för att jag är fet..

Jag ville bara upplysa alla er spinkos och lyckade bantare där ute om en viktig sak som ni tycks glömma:

Bara för att jag är tjock, fet, överviktig, mullig "har lite mer att ta på", är en fetknopp, är storväxt, knubbig, fläskig kalla det var ni vill, ja men bara för att jag ä r tjock så betyder inte det att jag inte v e t vad jag måste göra för att gå ner i vikt(!)
Jag har gjort det förut, har både gått ner 15 kilo en gång och en annan gång 20 kilo, så t r o inte för en enda jävla sekund att jag inte v e t.
Att jag ser ut som jag gör är i n t e p.g.a okunskap om kost och träning, att man måste se till att bränna lika mkt som man förbrukar, det är fakta och det är jag väl medveten om, jag ser ut som jag gör av en massa olika skäl; jag gillar mat, godis.. jag är jävligt lat ibland, jag skiter i allt och bara släpper nyttigheten, jag har burit ett barn i min mage, jag äter mediciner som inte direkt gör det lättare att gå ner i vikt., etc..

Så snälla! Jag försöker verkligen, jag vet hur jag ska göra. Kör upp era "goda råd" i era beniga jävla arslen, där passar dom bättre än i mitt huvud! hade ni sett mig för fem år sen så hade kanske n i hade bett m i g om råd angående det ni försöker undervisa mig om idag. SÅ leave me the fuck alone och låt mig köra mitt race nu och lyckas med det jag vet att jag kan lyckas med!

Härlig kväll!

Igår var det en mysig kväll! Sambon kom hem.. Vi satt och såsade en bra stund innan sambon tog sig ner i tvättstugan och hämtade resterande av tvätten. Sen gick vi ut och gick, i hyfsat bra takt också faktiskt! 45 minuters prommis! Sköööönt! Det bästa av allt var att vi gick och la oss 23:20(!) Tidigt för att vara mig! Känner mig just nu utvilad, men det kan ju ändras  ;)

GI-metoden!

Jag ska testa GI-metoden nu i någon vecka och se om det är nått för mig.. jag har inget att förlora, så ikväll ska jag göra chiliconcarne med stora vita bönor som jag köpt. Till det ska jag äta en stor portion sallad istället för ris!! JAG VILL BLI SMAL!!!

7358

7358 steg har jag gått hittills idag! Kom nys hem från en uppfriskande promenad med Malin, Elina och Jefferson!! :) Trevligt trevligt. Får se vad stegräknaren stannar på ikväll. Nu ska här diskas och sen samla ihop tvätten till tvättstugan som jag har kl 15! Jag känner mig pigg idag!! skönt!

Foureyes!

Ja det ska jag bli. EN glasögonorm.. Var och gjorde syntest idag. "Och du har inga glasögon, varför då?" var det första gubben som gjorde förundersökningen sa..  jag pep att jag inte passade i glasögon som ett får tillbaka..
Hur som helst, nu är det gjort och brillorna är beställda.. skitsnygga var dom, silverbågar. Diskreta och cleana!

Vattkoppor??

I hope not.. lilla pyret har fått små prickar på sin lilla mage.. hans kusin har haft vattkoppor nyligen så det visar sig väl imorgon om lillskroten har haft oturen och blivit smittad. För det smittar ju som böldpest det där skiten!!
Och Max som nyss hade öroninflammation.. hur otur ska man behöva ha??
Jag håller tummarna för att han vaknar imorrn utan några fler prickar och mår jättebra! Min lilla älskling!

Utmaning

Blev utmanad av Kim!
Utmaningen går ut på att jag ska skriva ner 5 saker som jag ska göra under året 2009 samt 5 personer jag vill utmana.

1. Gå ner 30 kg
2. Göra två tatueringar
3. Sätta i löshår
4. Åka utomlands
5. Bli en MILF ;) nerrå men bli nöjd med mig själv!


Jag utmanar:
Linda
Linda D
Lilla syster Mia
Mia
Sofia


.N Y d E S i G N.

Japp... ja bloggen heter ju ändå Johannas lilla svarta.. så nu får den vara just det, svart.. men jag ändrar säkert snart igen.. så kul att sitta och fixa och trixa. Idag kom min lilla mamma hit, hon hjälpte till lite med Max och vi satt och pratade. Mysigt!




Min lilltå är tamejfan såååå ful

Missbildad. Jag är MISSBILDAD. Eller jag och jag.. min lilltå är det. Vill inte se den som om den faktiskt är en del av mig, så jävla ful är den.. och den andra är påväg att bli lika ful den. Så osexigt... tjock och äcklig är den, bucklig näst intill obefintlig liten ful nagel. Ser liksom ut som Gargamels näsa (ni vet det elaka gubben i Smurfarna) uuuuh.. undra om man kan plastikoperera lilltårna? Mina är i behov av en extreme makeover. Jag skulle vara tåplastikkirurgernas svåraste fall, operationen skulle kräva ett helt läkarteam, och jag ser hur de håller spypåsarna i högsta hugg för att mina tår ser så vidriga ut.. urs!




Söndertrasad mutta..

Det vill jag också ha!! Såg på sjukhuset igår på tv3. En kvinna som födde barn, Visst hon skrek som om hon skulle skita ut en vattenmelon men all smärta var som bortblåst sekunden då hon fick upp din kladdiga lilla bebis på magen. Jag vill också uppleva det. Jag vill FÖDA barn, skika och ta i för kung och fosterland, spricka, bli sydd (kan dom sy ihop en så man bli ÄNNU tajtare?hehe), jag vill känna den där känslan när barnet liksom glider ut. Inte få hela buken uppskuren och barnet utslitet på två sekunder.. Jag vill ha en hederlig förlossing! Med bedövningar såklart ;) Hoppas att jag kan få föda vanligt nästa gång. Jag vet ju iof att det kommer att ta mycket längre tid innan man får ligga om jag föder vaginalt.. efter Max var född så fick jag ligga efter 9 dagar.. vad vi hade längtat!
Mitt lilla ärr under magen är en påminnelse om att jag inte fött "på riktigt". Jag har varit med om en hel förlossning, men minus den biten då jag skulle ha krystat ut bebisen.. det VILL jag uppleva.




Apor kastar ju bajs och sånt

Är dom säkra på att det inte var apor? Bredängsbarnen och ungdomarna är förvånansvärt lika primater i utseendet men mest av allt till sättet.. respektlösa.. nu tycker ju visserligen jag att det är något sånär djurplågeri att ha fdjur på en cirkus, MEN det är väl fan ännu mer djurplågeri att kasta stenar på dom..
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5132053.ab







Vighet, träningsvärk och snok..

Det svider i mina lår så fort jag rör på mig. Skönt. Det betyder att jag var duktig igår på gymmet, det betyder också att jag helt glömde bort att stretcha! Det får man inte göra. Ska börja stretcha duktigt från och med nu. Förut kunde jag få ena foten bakom huvudet.. dags att bli vig igen. Hade ett mål förut (som jag iof aldrig nådde) jag ville kunna gå ner i split(stavas det så?!) det kanske jag ska ha som mål igen? Jag tror att Erik skulle bli glad om jag kunde gå ner i split.. skulle du inte det älskling? Och ÅTER igen, detta är INTE en blogg för familjemedlemmar så sluta nu genast och läs kära syskon! (iallafall ni som knappt är byxmyndiga ;) Ja, jag har inte mindre än FEM syskon.. två småsyrror, en storesyrra och två storebrorsor, några av dom är lika läsglada och snokande som jag själv är



Topless.. Fan vad jag var snygg!!!

Det tycker jag faktiskt.. ja år 2004 alltså. Året som jag tog studenten. Har en bild ifrån den sommaren, när jag är på Rhodos och ska ut och festa... den där jävla bilden står som ett elakt hån i hallen.. långt blont hår, kort svart kjol, rött linne med lös uringning ner till naveln och en vit bikini under, ja och en snygg solbränna förstås, då låg man och solade topless vid hotellpoolen och skämdes inte för 5 kronor, och killarna som var där med sina flickvänner låg och glodde på mig och min kompis bakom sina solbrillor(!) .. suck.. den kroppen SKA jag ha tillbaka.. på den tiden var man duktig och tränade 5 ggr/vecka.. tillochmed när jag var bakis (läs fortfarande full) var jag på gymmet... det resulterade dock i att jag snubblade över alla träningsmaskiner och gick hem till slut.. men ändå. Jag ska ha tillbaka min kropp! SKA!




Vaxning förjäves

Skulle till att vaxa mig själv härom dagen.. jo tjena.. hur ska man kunna se sitt arsle och vart fan man ska vaxa? Slutade med att jag hade vax i små kluttar över hela rumpan (och i), och ALLT hår satt envist kvar när jag försökte rycka bort det.. morr.. då tog jag till den satans jävla rakhyveln. Vips så var allt hår borta... men idag kliar det, lite överallt, jag gick lite överstyr med hyveln känner jag. Men jag skar mig iaf inte, det är ju det värsta, när man skär sig och blöder som en galning.. svider gör det också.



Hehe..

Ja det var ju bra att man inte gick och mådde illa i nästan 20, ja TJUGO veckor i onödan.. min lilla Einstein.
http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article5094595.ab




Soveri och japankäk

Duktig dag idag. Iallafall den sista delen. Lillsyrran sov här och passade Max här i vardagsrummet åt mig mellan klockan 9-11 så jag fick sova lite. Det var SÅÅÅ skönt! TACK SYSTER! Sen gick jag ut och gick med Malin! Ner till centrum och runt våran vanliga runda! Sen satt vi i parken på gården och snckade skit och käkade jordgubbar medans hennes sötnosar lekte!
Sen bjöd jag brorsan och hans familj på min egengjorda yakiniku! Det var smaskigt! Jag kan nästan kalla mig för japan. Jag ska iaf göra om designen här på bloggen tror jag.. inget märkvärdigt, kanske bara ändrar nån grej, jag får se.



DOPBILDER!

Ja, bättre sent än aldrig. Dopbilder!


Själva ceremonin



Mina bakverk


Ena dekorationen på doptårtan som jag gjort


Den andra dekorationen som jag pillade ihop










Min barnförbjudna blogg

En av mina småsyrror håller på och gafflar om att min blogg är barnförbjuden. Att jag skriver för mycket snuskigt. Det tycker inte jag. Tvärt om. MEN till mitt försvar kan jag ju säga att den här bloggen är faktiskt inte till för mina familjemedlemmar!!




GYM!

Första träningspasset för denna veckan ÄR nu officiellt avklarat. Det blev ett kort pass. Körde ben och passade även på att träna musklerna i svanken. 35 minuters styrketräning blev det!
Känns jättebra! Sen har jag varit ute och gått i 1,5 timme idag också! Naaajs! Nu förtjänar jag att sitta ner en stund, sen ska jag duscha!




"Mamma mamma pappa pappa"

SÅ himla gulligt! Max har lärt sig att säga mamma och pappa. Ja eller härma oss iallafall. På morgonen när han vaknar står han i sängen och säger "mamma mamma mamma mamma" efter en stund ändrar han till "pappa pappa pappa pappa"
Åh jag är kär, han är ju så söt!!










Brazilian hot wax

Det måste göras. Gjorde en för två år sen. Visst det gjorde ont, riktigt jävla ont. Och det kändes liiite pinsamt att stå på alla fyra och puta med rumpan medans en främling penslar på vax mellan skinkorna och drar bort hår. Ännu mer genant att ligga och sära på benen och få hett vax på ställe där det aldrig varit sånna grejer förr, på ställen jag inte ens visste att jag hade hår(!) men resultatet! Erik var gaaanska glad när jag kom hem därifrån. Det sista hon som vaxade mig sa till mig på sin knaggliga svenska var "du ser ut precis som en bebis nu"
Resultatet var iaf GRYMT! Inget hår alls från naveln och ner till knäna! Sen tog det lång tid innan det växte tillbaka. SÅ det ska jag definitift göra om! Rekommenderas starkt. Kanske inte är något för den som är blyg dock!


Hur kan man göra en diarréreklam?

Alltså jag skulle aldrig ställa upp i en diarréreklam. Eller reklam för läkemedel mot diarré kanske man ska säga. Hur mycket pengar jag än skulle få så skulle jag aldrig göra en sån. Det är ju kul när man går på stan liksom.. man hör folk tissla och tassla runt en, kankse någon kommer fram och säger "guuu va ja känner igen dig", vad säger man då? Ja jag är ju med i en reklam för diarréläkemedel.. eeeh, nej tack.

Jahapp, på tal om diarré så luktar det skit här nu så det är väl dags för ett blöjbyte - IGEN! Tack Max :)



Träning

Nu har jag gjort upp mitt träningsscema.. Jag tänker inte bestämma VAD jag ska träna, utan bara när, huvudsaken är att jag kommer iväg till Huddingehallen, sen om jag styrketränar, cyklar, går på trappmaskinen, går på någon gruppträning eller simmar spelar ingen roll. Mina träningsdagar ska till en början vara måndag, onsdag och lördag.



Our love can never be

Lessen. Perfektion i en liten förpackning. Men det går väl fler tåg.. Vi får vänta helt enkelt. Jag vet ju det. Jag ville så gärna. Min tid kommer, men inte nu. Blir för mycket.




Snabbisar är underskattade..

Ville bara säga det.



BBQ!

Grillning idag. Med 3 av mina syskon. Dom äldsta tre. Det var trevligt. och GOTT! mums! Innan var jag och Erik en sväng i skärholmen och Erik handlade en jacka, Max fick en söt body med Barba Stark på!



Jag önskar mig alltid samma sak..

"Skynda önska dig något, klockan är 12:12!",, till exempel.. ja när det står lika på båda sidorna så får man önska sig något. Vet inte om alla kör med det skrocket eller om det bara är jag och dom jag känner. Men det tror jag inte. Jag har iaf önskat mig exakt samma sak i snart 9 år. Likt ett mantra rabblar jag den invanda repliken snabbt inne i mitt huvud. För man får inte säga sin önskning högt när man önskar det, det vet ju alla.
Min önskning har varit exakt den här sen jag var 15 år; "Jag önskar att jag och Erik får vara tillsammans resten av livet!"
Det är det jag önskar mig, och det kommer jag att fortsätta med. Min lilla familj är viktigast för mig.



Mini shopping!

I AM HAPPY! Jag njuter i fulla drag av att vara frisk, nu var jag ju inte sjuk i flera veckor, men det kändes fan som det.. om någon dag så blir jag penicillinfri!
Nu till minishoppingen: idag köpte jag mig en snygg kjol till mig, hade glömt bort hur KUL det är att handla kläder till sig själv, bli jag bara smalare så kommer jag shoppa som en galning..ja iaf,, och en nagelklippare eftersom jag lyckats slarva bort den vi hade.. inte så smart. Sen blev det även en snygg kortärmad, randig body till Max och ett par fina röda mjukisar till som det står "product of love"  eller var det "love product?" på rumpan! Jättesött!
NU ska jag se ett avsnitt Desperate :)

Ps. Erik du är sötast..!

Pps. Äääälskling, du måste ha den där röda jackan som jag hittade, du skulle vara skitsnygg i den, mjau!



Det här är inte okej!

Skyll på mamman bara era monster.. hellre skulle jag råda folk till att åka in en gång för mycket än en gång för lite.. "stress".. om det betydde att människor kunde dö för att jag blev stressad och därför inte kunde sköta mitt jobb så skulle jag fan välja ett annat jobb..
http://www.metro.se/se/article/tt/2009/05/05/pojkdod/index.xml


MÅSTE jag gilla barn bara för att jag har ett?!

Det verkar ju som så... så fort jag säger till någon som jag inte känner speciellt bra (jag är ganska frispråkig ja) att jag inte tycker om barn, då reagerar folk nästan som om man sagt att man var en djävulsdyrkare som spikar upp hundvalpar på väggarna..
Vaddå? MÅSTE jag äääälska barn bara för att jag har ett? Måste jag det? Det tänker jag inte gå med på. Jag gillar inte barn. Alls. Eller bebisar är ju söta och nussiga. Men bebistiden är kort..Men jag tycker ju självklart om dom jag känner och självklart min egen gullunge. Men andras barn, nej fy fan.. irriterande, jobbiga, snoriga, vissa är rentutav äckliga, tjatiga, bångstyriga, fula och jävliga. NEJ! Jag säger NEJ till andras barn. Nu sitter det väl en massa mysmorsor där hemma och ser rött framför sina datorer och tycker att jag borde bli av med vårdanden av min son för att jag är så gräslig... men det skiter jag i.

Sluta se ner på folk som inte tycker om barn, det får oss inte att tycka om andras barn mer, snarare tvärt om.. Jag ser inte ner på folk som säger att dom inte gillar hundar även fast jag själv älskar dom!




Baby dry?

Gruppdiskussionen är avbetad. Det gick bra.. det första jag gjorde var att välta min kopp md te-vatten i.. en jävla massa vatten att torka. Dom bakom spegelväggen hade säkert kul.. hehe..
Hur som helst. Det var Pampers som hade undersökningen.. dom ville väl mer eller mindre veta varför vi som satt där hade slutat att använda oss av deras blöjor och vad dom skulle kunna förbättra. Vi kom fram till att pampers blöjor luktar kiss, läcker, ger utslag, har ett äckligt nät som gör att bajet ser konstigt ut och blir "mosiga" när det är kiss i dom..



Gruppdiskussion

Idag ska jag på marknadsundersökning i form av gruppdiskussion.. om BLÖJOR! Jepp! Man får 500:- i presentkort på Åhléns för det. Så de e najs, min storesyrra ska också gå, så jag är inte själv. Men vi ska låssas som om vi inte känner varann sa lila tanten som ringde, nemas problemas.
Annars så har det vart en skön dag. Bortsett från att jag har haft tvättstugan.
Kanske kommer ett inlägg ikväll efter gruppdiskussionen, hehe..



Tips på en BRA blogg!

Nu efter att ha tipsat om en persons blogg som är helt avskyvärd så vill jag göra precis tvärt om. Jag vill tipsa om en blogg som skrivs av en person som verkar genuint snäll och skriver bra! En person som verkar vara stark. En person som går igenom något väldigt jobbigt och inte är rädd för att skriva om det, en person som jag faktiskt lider med och har följt ett tag nu, håller tummarna för att hon ska vinna kampen mot cancern: http://vimmelmamman.blogg.se


Imorgon

blir det nya friska tag (hoppas jag) viktklubb.se nu kommer jag tillbaka (igen).. tappar alltid ALLT när jag är sjuk.. denna gång var inget undantag.. suck..



Lokalvårdare?

Kanske det är Max blivande yrke? Han har älgat efter mig hela dammsugningen, med en något bekymmrad (eller var det nyfiken) min.. Han rör den inte sålänge den är på, men han ska vara nära, men lite rädd är han nog allt.. När jag skulle dra förbi dammsugaren bakom honom så ställde han sit upp mot hyllan och tröck sig mot den, samtidigt som han kollade bak på dammsugaren så den inte hittade på något hyss bakom ryggen på honom. När faran var över så satte han sig mer och smög vidare efter oss..

Sötmås..




Dagens i-landsproblem

S k r ä p m a i l : Finns det någonsting som jag bara HATAR så är det alla dom här vidarebefodrade mailen som man får.. det brukar stå nånting i stil med: "FW: Åh söta du, vilken fin person du är",, mm visst, jag och alla andra 40 från din maillista som fått det här skiten.. Har man ingenting vettigt att skiva, så behöver man inte skriva alls, dom här mailen som man får, dom här vidarebefodrade skitmailen, lessen att behöva säga det, men så fort de når min inkorg så går det raka spåret till "skräpkorgen"..

Och någonstans i ett u-land sitter det folk som önskar att dom KUNDE få vidarebefodrade skitmail, för det skulle betyda att dom HADE en dator och internet.


Världens värdelösaste blogg och person

...hittade jag när jag surfade runt med snorpappret i högsta hugg.. den här personen måste ju kvalificera sig som det mest blåsta dumhuvud som någonsin gått i ett par ballerinaskor/pumps eller vad fan hon nu pryder sina brunutansol-ade fötter. Stavfel, fördomar, irriterande fjortisord, fula bilder, sjukt konstig rosa färg på läpparna och en vit mystiskt rand runt? What's up with that? fan det ser ju ut som om bruden har druckit filmjölk och låtit skiten sitta kvar och torkat på läpparna.. mmmums..
Men gud, jag skriver nog allt det här bara för att jag är avundsjuk, innerst inne vill jag också ha noll existerande ögonbryn och filmjölksläppar.. just ja.. för det är ju det alla uppblåsta fiskhjärnor går och intalar sig själva, som ett mantra hela dagarna: "alla som inte tycker att jag är snygg eller håller med mig är avundsjuka, alla som inte tycker att jag är snygg..etc"
När man hjärntvättat sig själv med detta mantra så tror man ju på riktigt att alla som inte tycker att man är snygg är jätteavundsjuka och vill vara som en, för självklart vill ju alla se ut som ett typiskt aik-luder?

Vill egentligen inte länka till denna värdelösa person på min blogg, men i egenskap av att jag vill skänka er ett gott skratt när ni tittar på hennes sjukt roliga bilder på hennes plutande mun så har ni länken HÄR! Desirée heter denna totalt värdelösa person som just DU vill vara som! Grattis!


På benen igen.. typ

Idag är första dagen jag inte vaknar och känner att jag är på gränsen till att dö. Jag mår inte helt okej än, men jag är på rätt väg. Bihålorna känns som om nån har proppat med klister och täppt igen, det lossnar litegrann i taget. Huvudet är tungt. Halsen lite mindre svullen. Febern och frossan är borta (hoppas jag)



RSS 2.0