Ett litet PS.

När man har en blogg så får man ju kommentarer. Det vissa inte tycks förstå när de skickar in en anonym kommentar är att den inte är anonym, jag kan lätt kolla upp IP-adressen och se vem som skrivit den. Nu vet ni det. Bara en liten påminnelse!

Det står som det står..

..och det ska fortsätta stå. Så är det med det. Punkt. Så kan ni göra det som ni verkar göra bäst, sprida vidare, läsa orden och ta dom direkt ur sitt sammanhang och bli skitarga utan att egentligen veta ett skit om händelsen/erna sen utmåla det svarta fåret/fåren. Hopp hopp! var så goda, jag bjuder på det.

Jag vet vad som stämmer och jag vet vad som sagt, jag vet också hur det har gått till. Det är bra så. Fint!

Om folk känner att dom har rätten att spy ut elakheter om mig och min familj etc så tar jag mig friheten att göra detsamma, jag ljuger iallafall inte och hittar inte på halvsanningar för att få mig själv att framstå i bättre dager, det kommer aldrig att hända, för sån är inte jag, jag är heller inte rent utav elak mot människor helt utan anledning, för det ligger inte i min natur, är jag elak mot någon, så finns det alltid, A L L T I D en anledning till det. Det som har hänt har hänt och jag har inte på något sätt förvridit sanningen. Så ÄR det. Det ÄR fakta, inget annat.

Snällt? -Nej verkligen inte. Har jag aldrig påstått heller. Men hade inte haft någonting alls att säga om det inte vore så att folk hade glappat först, då hade jag snällt varit tyst och inte tänkt eller tyckt något speciellt 

Roligt hur människor över en viss ålder verkar glömma bort vad som hänt tidigare om åren, ännu roligare är väl människor som inte vet ett smack känner att dom har rätten att uttala sig?

Ställ dig dom här frågorna, vad skulle du tycka om en person som inte bara trampade utan rent av STAMPADE dig på tårna?

Skulle du bli glad om någon klankade ner på DITT barns utseende?
Skulle du bli glad om någon ifrågasatte dina val som DU gjort åt ditt barn?
Skulle du tycka att det var roligt att bli kallad FET om du haft viktproblem hela livet?
Skulle du bli glad om personer kom med påståenden som du VISSTE var felaktiga gällande dig och din familj?
Skulle du le och niga snällt om folk om och om igen kallade dig och dina syskon för otacksamma? (personen i fråga har aldrig sagt det rätt ut, men från någon måste det ju komma, alla tycks vara enhälliga)

Svarat ja på alla frågor? Men vad bra då! Då har du inga problem i världen, fan vad skönt!

Så falskt, så jävla falskt. Men det är okej. För jag vet.


Kräftskiva

Kräftskiva i parken nedanför storebror, sen blir det fest!
Kanske kommer det en eller annan bild imorrn? Den som lever får se!

"Var är snoppen?"

Ja där är snoppen!

Igår upptäckte Max att han hade en snopp vid blöjbytet. Han satt och pillade och drog samtigigt som han skrattade. Nu grabbar han ett stadigt tag om "hela paketet" när man frågar "Var är snoppen?" skitgulligt :-)

Barn borde inte få allvarliga sjukdomar

tycker jag. Stackars lilla pojke, stackars familj. Vad dom måste kämpa. Det som vi andra föräldrar tar för givet varje dag är inte någon självklarhet för Eltons föräldrar. Det här är en ny blogg som jag ska börja följa, jag vill se lilla Elton besegra cancern! Heja Elton!

Länk: http://jenni80.bloggsida.se


Sufflan är häääär!

Men den är lite stor :-/ måste ev. sy nåt stygn på nåt sätt.. men vågar inte klippa i den.. grr.. jaja snygg är den i varjefall ändå!
Bild kommer sen, batteriet i kameran är heelt tomt och jag har två överfulla IKEA-påsar med tvätt att vika, vilket jag kommer att kunna göra ostört för Max däckade nyss i sin säng, hur tidigt som helst?!

Ps. Jag hatar andras efterblivna och fula jävla ungar!!!
Pps. Jag skriver varför senare!

Smittad av svininfluensan..

Jag är inte speciellt rädd. Det kanske jag borde vara? Men jag är det inte, kanske kommer? Känns som att media har blåst upp en vanlig influensa till en hel jävla stor apparat. Det har kommit nya sorters influensa förr, man kan bli allvarligt sjuk av de "gamla" influensavirusarna också..  
Jag har min alcogel, jag tvättar händerna hyffsat ofta, jag hånglar inte upp sjuka människor eller främlingar på stan (det gör inte Max heller) och när jag är ute och åker kommunalt ser jag lite extra grinig ut så folk låter mig och Max vara ifred, ingen vill gulla med en unge vars mamma ser ut att kunna kasta en konservburk i huvudet på en (tips till dig Linda;)).. Det är mina "åtgärder" hittills.

Fråga Experten i aftonbladet:

Hur många av de som insjuknat i svininfluensan får livshotande symptom? Vad säger statistiken hittills?


Svar: Det finns inga säkra uppgifter på hur många som insjuknat eftersom väldigt få har provtagits av det stora antal människor som insjuknat. Därför finns det inte klara underlag för hur stor andel av dem som har smittats som

har fått svår sjukdom

De som har haft influensan och nu är friska, har de tidigare varit fullt friska med bra immunförsvar?

Svar: Ja, men det finns också personer med underliggande sjukdomar som tillfrisknar.


Hur ska någon som drabbas av lindrig influensa kunna veta skillnaden mot en vanlig förkylning?

Svar: Det är jättesvårt. Det kan man inte. Just nu finns det många som har drabbats av olika typer av förkylningar som tror att de drabbats av influensan. Det är alltid svårt at påvisa när man inte drabbas av klassiska symtom.


Hur vet man att man fått svininfluensan?

Svar: Känner du att du har insjuknat plötsligt, ont i halsen, feber, torrhosta, då är det troligt att du har svininfluensan. Men det kan alltid finnas andra infektioner som kan orsaka samma sak.


Kommer man kunna vaccinera spädbarn också?

Svar: Nej. Vaccinet kommer bara att vara godkänt från sex månader och uppåt.


Är man garanterad att INTE få influensan om man tar vaccinet?

Svar: Nej, alla kanske inte får hundraprocentigt skydd. Vi vet inte hur effektivt det här vaccinet är eftersom det är nytt för oss. Men det är troligtvis bättre än vaccinet mot den vanliga säsongsinfluensan som ger ett 70 till 80-procentigt skydd.


Är det någon som dött av svininfluensan i Sverige ännu?

Svar: Nej.


Hur vanligt är det att människor i samband med den årliga influensan blir behandlade med den så kallade ECMO-behandlingen där en konstgjord lunga används?

Svar: Mycket ovanligt. Men kom ihåg att skillnaden mellan den årliga säsongsinfluensan och pandemin är att det blir många fler som insjuknarOBS! VARNING!!
Såhär kan man komma att se ut om man bli smittad av svininfluensan. Det här är ett av de allvarligaste fallen hittills, bara veckor innan så var det här en man i sina bästa år, ca 30 år gammal, 1,85 lång, mörkt hår, vackra ögon, välbyggd, han var en blandning mellan Wentworth Miller, Brad Pitt, Jesse Metcalfe, Colin Farrel och den snygga killen i "Step Up".
Så watch out guys!

Vrålåket

Max vrålåk Bugaboo Gecko är tillbaka och glänser i våran hall!

En myglig affär som jag inte ångrar, lillsyrran hjälpte mig att köpa tillbaka den av häxan som vi bytt till oss Been emot! Till vrakpris ;) 700 kronor och en härlig vagn rikare är Max och jag! Nu är en ny suffla beställd från kidzshop också! IIH! Bara en fin åkpåse fattas.. funderar på Paul Frank's, den gula med giraffen, den är snygg! Passar med nya blå sufflan också, fast det kanske den röda åkpåsen också gör? ;) eller sja man vara tråkig och ta en bugaboo original åkpåse i svart kanske? beslutsångest så det heter duga! :DLILLSKROT 11 månader idag!

11 månader sen den där dagen då han föddes. Lillgubben. Max! Våran lilla ögonsten! Vad tiden går fort!! För exak 11 månader sen så låg jag med värkar och hade ont på Karolinska. Galet. klockan 23:31 kom han ut med ett snitt. Fick se honom efter ett par minuter. Stora mörka ögon som stirrade tillbaka rakt på mig, inlindad i en filt. Han sa inte ett knyst, bara stirrade.

Lika observant är han idag och har varit det hela tiden. Han iaktar innan han gör något. Lite försiktig men ändå så tuff.. Lill gubben!Mamma och pappa älskar dig!
♥♥♥♥♥

Mens!

Åh fan mens, neeeej, aaaah jobbigt, jävla skit också, jaha nu var helvetet här igen!! Tant Röd, röda veckan, lingonveckan, röda floden, tanten, mens, menstruation(hatar det ordet btw)..

Många kvinnor/tjejer hatar att ha mens, kan inte påstå att jag GILLAR det heller, men jag tycker inte att det är skitjobbigt heller.. det är ju ändå ett tecken på att man är frisk och att kroppen funkar som den ska, och i de allra flesta fall talar den också om att man inte är gravid eller ej. Smart skit egentligen faktiskt! Jag blir lättad varje gång den kommer, skönt, humörsvängningarna lättar och lugnet infinner sig, PMS:en är som bortblåst och hornen som suttit i pannan i en vecka växer tillbaka in igen. När vi försökte få till en bebis blev ju effekten aningens motsatt kan tilläggas, hehe..

Kommer ihåg när jag var 13 och varje gång jag var på toaletten så önskade jag att den äntligen skulle ha kommit. Väntade lika ihärdigt som en hund som väntar på matrester under ett barns stol. Men den kom inte. Jag hann fylla 14. Pinsamt sent. ALLA i skolan visste vilka som hade fått sin första och vilka som inte hade det. Det var jag och en till tjej som var sist. Kommer fortfarande ihåg den där känslan, "utanförskapet", man var mindre "tjejig". En dag hamnade jag i bråk med en kille i skolan, varpå han hävde ur sig: "Men du då, du har ju inte ens fått mens än", "Jaha OCH?!" fräste jag till svar, men fy vad den sved. Varför egentligen? Löjligt kan tänkas, men kanske inte så löjligt för en fjortonårig tjej..

Sen kom den, inte värsta grejen, men vilken lättnad. I maj. 1999. Jag blev glad! Bad mamma att handla bindor. Utan att jag visste om det så skickade hon pappa att göra det, blöjor blev det. Kastade dom på henne och vrålade om att pappa fan inte skulle veta nåt! Mamma fick snällt gå och byta bindor.

Varför detta inlägg? Blev lite nostalgisk såhär appropå ingenting idag när jag slängde ner ett paket o.b i varukorgen..


Nys nys nys!

Har nyst 511 ggr idag.. ungefär. Ursh! och ingen vagn har jag till min lillfjupp heller :-( ÄN!

Ännu en bugga-blooper

Blir så lite arg på att folk inte verkar kunna lägga ut en annons utan att försköna objektet dom säljer!  Köparen kommer ju tids nog att få syn på skiten som du försöker kränga iväg och då ha förväntningar på hur det ska se ut, och lever det inte upp till förväntningarna så skiter ju man ju i att köpa skräpet..

Jag har verkligen haft två skit-vagns dagar!

Igår sålde vi våran bugaboo bee, gick i vinst! Direkt efter så ska vi köpa våran nya vagn, en nyare Gecko än den vi hade.. sagt och gjort, vi drar dit. I annonsen stod det "jättefin Bugaboo Gecko med extra vinterhjul säljes" Och jag frågade ägaren om den var soblekt. "lite grann men inte farligt alls" sa hon då.
Vi kommer dit, bärandes på Max och där står den. En ful Gecko. Sliten så inåt helvete. Framhjulen var som schweizerostar, sufletten var jättesolblekt, likaså varukorgen, den var smutsig och framhjulen satt dessutom löst och vickade på ett konstigt sätt! FY FAN! Vi gick därifrån utan vagn!

Idag så lånade vi storebrors bil och skulle åka och köpa en annan Gecko. Ägarinnan, en modedesigner från Saltsjöbaden som bodde i en flott villa (såg vi när vi kom fram) försäkrade mig om att den var i nyskick och att hennes barn aldrig "gillat att åka vagn". Jag berättade även för henne om min nitlott dagen därpå och hon försäkrade mig om att hennes vagn var "sååå fin". Hon drar upp garageporten, ljuset är dunkelt, hon drar ut åbäket.. jaha.. jaja..
Framhjulen är aldrig smorda, på två år, dom känns inge bra alls, sittdelen är full av vita typ vällningfläckar, likaså sufletten, i ena framhjulet har det fastnat ett häftstift och jag ser ju på dom att vagnen ÄR använd en hel del.
Jag tackar artigt nej och säger att jag är lite av en vagnperfektionist och inte skulle kunna stå ut med den här, jag vill ha perfektion denna gång.
Kan man inte ens TVÄTTA klädseln om den är skitig? jag skulle skämmas att sälja något för så många tusen om det var fullt av skitfläckar.. HU!

Nu sitter vi här utan vagn, eller med min brorsons paraplyvagn.. jakten efter frog eller gecko fortsätter :) Min perfekta vagn finns därute! Snart är du vår! ;)

!"#¤%&/(/&%¤#"

(Jag håller med Mia om rubriken)

Jag har iaf nya vagn-hyss för mig nu IGEN! "HERREGUUUUD har hon inget liv" tänker ni nu. Nej det har jag inte(!) Jag har upptäckt en passion hos mig. Barnvagnar. Kunde jag så skulle jag ha 48 stycken, MINST!

Been ligger iaf ute på blocket nu. Var en tjej som mailade ett skambud. Hon skrev något i stil med "Du får 3000 och jag hämtar den redan ikväll"
Jag skrev någonting jättedrygt tillbaka i stil med "har du inte pengar så kan du fan köpa en skitvagn i din prisklass!!"
Tjejen svarade med ett glatt mail tillbaka och skrev att hon tyckte att mitt förra mail var skitkul och bad om ursäkt för sitt skambud. Jag skämdes lite och bad om ursäkt tillbaka och skyllde på PMS, men hon sa att det var lugnt och att hon fattade. Hehehe.. Hon ska hur som helst köpa vagnen, fast för det priset som jag hade sagt f rån början. Kul kul! Om allt nu klaffar...  Kanske jag slänger med en snygg liten blöjbag också om hon har tur!
Den som lever får se! :)


Minidatis är såld!

Datan är såld. Min lilla Hp mini 2133! Skönt att bli av med skiten! Trög och värdelös är en ganska bra beskrivning. Stackarn som köpte den. En syrian från Eskilstuna som skulle ha den med sig när var i lumpen. Han kommer tillbringa måååånga lååååånga timmar med datorn, men bara p.g.a att den är så seg. Men men, bara jag slipper att sitta och slita mitt hår framför den så är jag nöjd!

Så jävla fräcka och fega

I det här landet ska man ju inte sälja något över nätet. Då haglar skambuden genast in, inte via telefon, eller jo SMS, men inte en jävel vågar ringa och pruta, mail och sms! Så fegt! Ring då istället och säg att man är fattig och inte har råd att betala det som varan är värd. Suck! Eller leta upp något skräp din egen prisklass!

Ett år sen du lämnade oss..

Idag, klockan 10:16 är det exakt er år sen den där hemska stunden ägde rum! Kommer ihåg det som om det var igår. Det skulle vara som vilken morgon som helst, Erik hade semester och jag var höggravid. Istället så kom det att bli den värsta dagen i mitt liv. Jag var tvungen att avliva min Fabbe. Fabbe som jag haft sen 10 år tillbaka, världens finaste hund.


Det här skrev jag för exakt ett år sen:

Det här är den värsta dagen i mitt liv. Klockan 10:16 idag somnade min älskade hund in. Fanns inget som kunde rädda honom när vi var hos veterinären, tydligen hade någon tumör eller liknande gjort så han lever och mjälte var förstorad och det läckte ut blod inne i buken!

Hur ska man nånsin kunna vara glad igen? Igår kväll var vi ute och gick långis med våran då pigga och friska hund som var hur glad som helst. Och imorse väcks man av att han ligger och andas tungt på golvet nedanför husses sida av sängen.

Allt här hemma är jobbigt att titta på, för allt påminner om Fabbe. Hans korg, hans leksaker som ligger utspridda överallt, mat och vattenskålarna, mattorna han gillade att rulla runt på..

Vi var med när han fick somna in, det räckte med en halv spruta för han hann bli så svag hos veterinären, han föll ihop i mina armar på bordet. Vi har gråtit hela dagen. VÅRAN FABBE! Saknar honom så mycket redan! Han blev 11 år!

Har så mycket fina minnen med dig gubben!Har så mycket minnen fortfarande. Jag drömmer om honom ibland och jag kommer ihåg hur det var att hålla i honom och hur han luktade och hur mjuk hans päls var. Det var verkligen världens bästa, sötaste och absolut coolaste hund! Saknar dig fortfarande och kommer alltid att älska dig, lilla skrotis! Jag hoppas att det finns gott om igelkottar och gråsparvar där du är nu, så att du har lite att jaga på dagarna, och att det finns en mjuk säng med en massa kuddar i som du kan sova i, eller blåa ikeakassar med varm och skön tvätt i.

1997-07-26   -   2008-08-20
Blir helt matt

Ljug ljug ljug, överdrifter och osanningar, snevriden sanning och skev verklighetsuppfattning. JAG VILAR MIN VÄSKA! (i rest my case) Jag vet vad som är viktigast, vilka som är viktigast.


Tiden är förlorad och jag är rädd.

Mycket som inte känns nu bra. Jag mår bra, ungefär, men det finns en hel del som tynger mig. Har fått reda på vissa saker idag som jag inte riktigt vet hur jag ska reagera på. Information som jag önskar att NÅGON hade kommit mer för en sisådär 14 år sen, för då hade allt kanske varit annorlunda idag.
Jag har så många tankar som susar runt i mitt huvud, kan inte få stopp på dom. Överanalysering på högsta nivå.  Det är så jag funkar. Uppstår ett problem så samlar jag in all fakta om det som jag kan hitta och sen kanske jag kan lugna mig, kunskap ger makt.. Men... jag är rädd. Rädd för framtiden. Vad den bär med sig för mig och min familj, alla i min närhet. Känner mig dock maktlös i det här, Som om inget jag gör kan få det rätt. Att jag famlar i mörker. Och att så mycket tid har slösats bort i onödan, tid som jag vill ha tillbaka, förjäves såklart, ingen kan få tillbaka förlorad tid..
Ingen vet något. Ni som läser kommer inte att fatta, för ingen vet förutom mina syskon. Vi sitter i samma båt, alla mer eller mindre.
Som så många andra gånger är det bara att bita ihop, samla alla bitar, bearbeta och lägga pussel och strukturera, sen lägga dom i ryggsäcken och vandra vidare.

Jag vet att det här var luddigt. Men jag har iaf skrivit av mig lite..

Vad han kan, lillfjuppen!

Tiden rusar iväg, och jag blir inte en dag äldre! Men Max blir. Och det märks. Han är i världens inlärningsfas just nu, han snappar upp allt man lär honom och härmar mer än gärna (förutom att gå;) snart är han 11 månader!

I dagsläget så kan han:

Vinka när man säger "vinke vink"
Knyter nävarna och spänner musklerna och får en helt vild blick när man frågar "är du stark då?"
Han fräser som en katt och rynkar näsan när man säger "Är du farlig Max?"
Han kan klappa händerna.
Han dansar på beställning
Han håller på att lära sig "give me five"
Om man frågar "vart tutten sitter" så klämmer han på sina små tuttar

Han kan klättra upp i soffan och sängen, även klättra ner, tyvärr också på tv-bänken och i leksakskorgen

Han säger "mamma" och "pappa "helt felfritt


To do or not to do, that's the "kueschion"

Träna, eller vilodag. Träna eller hemmakväll. Smal eller fet. Muskler eller gäddhäng. MILF eller MIDLF..

Får se vad det blir, hur som helst så blir det sen träning isåfall eftersom det är Erik tur att gymma idag egentligen. Jag var ju och tränade igår.

Förälskelsen är över?

Börjar dagen med att våldgästa Linda tillsammans med Malin och hennes bror! Har nyss vräkt i mig en omelett! Nu ska jag ut och testköra vagnen!! wiiih!
Igår när jag skulle sova så låg jag och tänkte på Geckon. Geckon som står i någon annans hall och skräpar istället för våran hall.. Buhu! Var det ett kasst byte? det visar sig efter promenaden..
Nu käkar Max upp ett stearinljus! Hej hopp!

Nu har jag gjort det igen!!!!!!

Jag kunde inte hålla mig. Typiskt mig. Vad ÄR det med mig?! MÅSTE jag byta vagn varannan månad? Ja, ungefär så! Jag kan inte hålla fingrarna i styr! Eller jag kanske ska skylla på Max? Den lilla divan TOTALvägrar att åka samma vagn i mer än tre månader, han blir utled sa han! Och han k r ä v e r  att endast få åka Bugaboo, annars får det vara(!)
Ikväll var jag iväg och mötte en tjej som hade en nästan helt sprillans Bugaboo Bee, hon var intresserad av min Gecko. Vi bytte. Bytt är bytt kommer aldrig mer igen.
Svart är den, Max nyaste vrålåk!
Otroligt lättkörd och snygg! Fullt liggläge, skön fjädring, bra varukorg, smal som attans, svängbara framhjul, stor och mysig suflett, ställbart handtag, vändbar sittdel med fotstöd när man åker framlänges. Jag är kär!


Naptime

Godnatt

Trosfluktaren

Min son - Trosfluktaren

Stod nyss och lagade mat, i vanlig ordning som den duktiga hemmafrun som jag har blivt.
När jag står och kokar, steker, vispar och ugnsbakar som bäst så blir det tyst, tystnad tyder sällan på något bra, jag vänder mig om och ser att Max inte längre sitter kvar bakom mig och röjer i kökslådorna. Nehepp, inte är han och röjer vid tv-bänken heller.
Jag går in i sovrummet och letar där, och DÄR på golvet, på en stor hög med tvätt ligger han, på rygg, raklång med ett par svarta spetstrosor över ansiktet. När han hör mig så drar han bort trosorna, men ligger kvar och ler ett stort leende och ger ifrån sig ett skratt. Tittut!

Sötnos


Ps. Trosorna var rena.
Pps. Fan, det hade väl inte spelat nån roll om dom inte var det, det är ju ändå från muttan som bebisar kommer.
Ppps. Ja inte Max då, men det är en annan femma.
Pppps. Slut på monologen, over 'n out. Ds

Alex Schulman

Har ni läst hans pappablogg? Den är faktiskt riktigt underhållande. Många gånger kan jag känna igen mig i mycket av det han skriver och sitter framför datan och nickar igenkännande med ett litet leende på läpparna. All denna hetsen för sjukdomar som känner som nybliven förälder. Alla är potentiella smittbärare. Helst så skulle man vilja låsa in sig till barnet är "stort" nog att dra på sig en influensa. När jag och Erik var på Huddinge sjukhus med Max för att hälsa på min mamma så var Max 5 dagar gammal. Vi stod utanför hissen i garaget., Fy vilken äcklig knapp. HUUUUR skulle vi trycka på den? Vi använde oss av armbågarna, för dom nuddar ju inte Max i ansiktet så han kan bli sjuk. Inuti hussen gjorde vi samma sak. Senare samma vecka införskaffade jag en flaska alcogel att ha med i skötväskan. Den användes flitigt i början, speciellt om vi hade varit i stan eller rört oss på några andra pestsmittade områden.

Vad rolig man var.. haha. Unda om man kommer att bete sig likadant när barn nummer 2 kommer någon gång i framtiden?

Bröllopsplanering!

Bröllopsplaneringen är i full gång. Fick mail från bröllopsfixaren på Cypern idag! Skickade 2 bilder till dom hur jag vill ha det. Deras klassiska platser tyckte jag var lite sådär. Får se vad dom säger om mina strandbröllopsbilder som jag bifogade i mailet. Dom verkar väldigt tillmötesgående iaf.

Här är en av bilderna som jag bifogade, såhär ska jag ha det!     Så nu väntar jag spänt på att dom ska svara och ge en offert!!! IIIIIH! spännande!

Min data är paj

Är hos grannen. Och du anonyma människa som  skrev och frågade vilken moster jag menade, om du är en del av min släkt så vet du. Och hur FAN ska jag veta vem du är om du är ANONYM?!

Hjulet snurrar men hamstern är död! Jävla bitterfitta

Det ordspråket är en bra beskrivning för min mo(n)ster, ja min mammas syster alltså! En av dom. En äldre kärring, vi kan kalla henne för Bitterfittan, ja, det är ett bra namn på henne.

Jag hade den stora "äran" att träffa min moster idag på en familjetillställning. Lucky me. Hon flyger genast fram, likt en fet gam som fått syn på ett dött djur och vill picka i sig dom föruttnade resterna. Det första hon gnäller på är att hon "inte kan FÖRSTÅÅÅÅ vaaaaarför man har en filt över vagnen när barnet sover, är det inteeee vaaaarmt!!!!?"

Då fräser jag till svar att vi vill att ungfan ska dö av värmeslag innan sommarn är slut!!!
Nej såklart jag inte säger det, dumsnäll som man är säger jag lite snällt att barn oftast inte sover lika bra med solen i ögonen och att jag vill att han ska få sova klart.
-Jaha ja,
säger Bitterfittan till svar.

Då tror man ju att hon ska lunka iväg och sätta sig på fetarslet och knipa kärft. Inte gör hon det utan spinner vidare och hasplar ur sig: "ärrrr dom verkligen bra dom däääär vaaaagnarna?! Han ligger ju med fötterna rakt upp i luften, det KAN ju iiinte vara skööönt!!!"
Orkar inte tjafsa, i värmen, utan säger trött att det är en av dom bästa vagnarna som man kan ha! och går iväg och ställer vagnen en bit bort i skuggan så Max kan få sova klart, medans Bitterfittan står kvar och gnäller till min storasyster och oroar sig om min barnvagn och hurvida den faktiskt har en liggdel för bebisar eller om de ligger i den där böjda korgen.

Sen sitter hon och gör sig rolig och klagar på folk som hon inte ens borde kommentera resten av tiden.

Lillsyrran är här hemma nu. Hon fick äran att åka bil hem med Bitterfittan tillsammans med våran mamma.
Bitterfittan hann under bilturen klaga på att min syster var FET, hon som gått ner i vikt, Bitterfittan hann även sitta och klaga på att många bebisar är såååååå FULA! och sen hann hon konstatera att min systers barn var absolut SÖÖÖTAST av alla barnen minsann, som en docka, ingen av de andra barnen är så sött(!) Bitterfittan tycker att det är GRÄÄÄSLIGT att vi ska gifta oss på Cypern, jag och Erik, ja för min mamma är ju flygrädd, och Cypern är ju SÅ VARMT! Hon tänker minsann INTE komma, fan vad skönt tycker jag, undra vad fan hon har med mitt bröllop att göra?!

Jag har sån jävla lust att bara ringa upp henne och be henne lägga sig på järnvägen. Hon är verkligen GRÄSLIG!

EN LÅT DEDIKERAD TILL MIN MOSTER:


Patricia

Igår var det middag på Patricia! Var mysigt. Vi var 8 pers, mycket mysigt! Kräftskiva 29:e augusti förhoppningsvis! Yum! Det enda lite jobbiga är att jag inte vågar ta i kräftor, bara i köttet :-D Jag får hitta nån slav för kvällen som får skala dom åt mig!

Jag vill ta hand om honom!!!

Jag och Erik såg en glimt av extreme makeover -home edition igår. Då såg jag den sötaste killen jag nog någonsin har sett! Job hette han. Runda små söta hamsterkinder och ödmjuk och gullig som bara den. Jag fick tårar i ögonen, men jag lyckades att INTE börja gråta. (det märks att medicinerna som jag knaprat nästan är ur mitt system för jag är så känslig nu)
För nån månad sen hade jag nog blivit rörd, men absolut inte på det sätt som jag blev igår.
Han var så söt. Jag vill ta hand om honom, nypa honom i hans kinder och mata honom med bullar!!!

Finns en liten kille i Märsta också, vi kan kalla honom SUNIL ;-) Han cyklar runt på en gammal cykel och samlar skräp och burkar. Första gången jag såg honom cyklade han runt oh samlade skräp och log jättestort, jag var 16 år och pep till Erik att jag ville ta med honom hem och adoptera honom, han såg så söt och glad ut.
Erik upplyste mig om att den "lilla killen" faktiskt var 3 år äldre än mig och att han SÅG ut sådär, han log nog antagligen inte, han bara ser ut som så. Men gullig är han iaf fortfarande tycker jag :-)Job i Extreme home makeover, vill man inte bara äta upp honom?? :)

Jag är rädd för tjejen i Apoliva-reklamen(!)

Jag är med i den gruppen på facebook! Och det utav en enkel anledning; Jag ÄR rädd för henne. Skulle jag se henne en mörk kväll så skulle jag nog lägga benen på ryggen och springa, ELLER svimma och hoppas på att hon var borta när jag vaknade.
Stripigt jävla hår, så står hon helt oberörd när det regnar på henne och bara sjunger vidare med sin ljusa glas-spräckar-röst! Usch! Jag nästan ryser när jag tänker på henne. Fan kan dom inte tänka på BARNEN i det här landet och sluta sända skiten? ungarna kommer ju snart inte våga sig till apoteket med sina föräldrar för att dom tror att apoliva-tjejen ska stå och lura bakom disken eller krypa ur nån tv-ruta eller kassa-display.

Tack så jävla mycket, skitjobb!

Jaha, då trodde man att man planerat in längre föräldraledighet. Men Eriks chefer tänker bara på sina egna skinn och pengar, så vi får se hur det blir med den saken. På ett ögonblick förvandlas en helt lugn och skön tillvaro till att kaotiskt tvingas söka skitjobb som man ändå inte kommer att få. Det är näst intill omöjligt att få jobb verkar det som. Har du ett jobb? I så fall: Kan jag få det?

Kan nån byta Max bajsblöja åt mig?

Nu osar det bajs här i vardagsrummet/köket. Igen. Småbarn är ju för härliga. Någon frivillig blöjbytare syns inte till. Nej. Då är det bara att gräva tag i saken själv! :-)

Jag har en barnarbetare

Ja, jag har ett barn. Som tror att han arbetar och "hjälper" mig när jag bla står i köket. Min barnarbetare skapar fullständig kaos i våra kökslådor. Han når upp till fjärde lådan.. Han kastar ut allt som går att kasta ur. Puttar det så långt bort det bara går. Fryspåsarna sliter han upp ur sina kartonger så man får stå och rulla in dom igen, bara för att han ska slita ut dom igen dagen efter. Kul? Njaaa.. Gulligt? Ja ibland.. Enerverande? En smula..(!)

Vill man få göra något själv i köket i ca 3 minuter så finns det dock en nödlösning. Sätt ett skohorn som gör att det inte är alls lika lätt och roligt att öppna kökslådorna. Och sen drar man fram tekniklådan. Den är inte att leka med alltså. Sladdar i alla storlekar, gamla mobiltelefoner, hörlurar, datamus, stegräknare, laddare och en massa annat smått och gott. Tekniklådan är väldigt rolig att röja i. När Max är färdig med den så packar vi fint ihop den, gömmer den, men bara för att ta fram den som muta vid ett senare tillfälle..
Sur-morsan

Jag ska skärpa mig. Imorse när Max vaknade (KLOCKAN SJU) var jag riktigt grinig! Fortsatte sura ända tills han äntligen somnade om vid 9:30. Då somnade jag också. Vi vaknade 11:20.. och då var vi BÅDA pigga och glada!

Dagens träning blev en powerwalk. Sen var svärföräldrarna här, och Max fick en jättefin overall tills i vinter!!
Imorrn blir det gymmet som hägrar! Ska bli najs!

Peptalk

By the way så har jag varit på gummet idag, 25 minuters styrketräning toppat med 15 minuter på jätte-tramp-maskin (vet ej vad den heter) Känns bra.
När jag står där och flåsar som en bulldog och känner att jag börjar tappa min gnista kör jag peptalk i huvudet, typ såhär : Strandbröllop på Cypern, smal, klänning, all eyes on me, bröllop, bröllop bröllop.
Sen efter det går allt jääävligt smidigt igen. Skulle kunna hålla på lika länge som en duracellkanin med målet som jag har framför mig :-D

Marie Sernholt (hur-fan-det-nu-stavas)

Är det någon mer än jag som i n t e bryr sig om hennes skitfula kläder från tiden då hon var en del av A-teens?
Bilderna som hon lägger upp i sin blogg för att "visa sina aaasfula" scenkläder är ju bara en dålig täckmantel för att få visa upp sig själv och sin vältränade och utmärglade kropp.
Fan knäpp kort på dig själv i nån sjysst bikini istället och skriv nån rubrik i stil med "Åh titta på mig vad jag är fin". Hålla på och dutta och ljuga. Ne, går inte för sig.


RSS 2.0