Extremsex!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5572196.ab

Äh vaddå "extremsex"? Är oralsex, lite smisk, lite handbojor och nätstrumpor extremsex? Sen när? Jag skulle gärna ha en sexherrgård som grannar, fan va mycket kul att kunde få se :-)

Har inte nämnt det, men jag HAR ju faktiskt varit på porrklubb en gång i tiden. DET var extremt.

Jävla KUK-rövhål!!!!!

Ja också dagens aggroinlägg! Var ett tag sen jag skrev ett sånt, men nu jävlarimej är det dags igen!
Var i skärholmen idag med min syrra. Vi var inne på Base Home och glodde runt på deras konkursrea! Det står saker typ ÖVERALLT och man kommer knappt fram med barnvagnen, bara det är ju frustrerande, men jag höll god min. Så kommer det en såndär, en såndär jävla jubelidiot, en sån man önskar livet ur, och om han dög knall och fall så skulle man kommit på begravningen, men bara för att dansa can-can på kistlocket, man önskar att han aldrig blivit född och att han förhoppningsvis blir rullstolsbunden på vägen hem eller nåt.
Ska iaf fram i en av gångarna, och där stod han då, den utländska kanske 17 år gamla killen med sin fula smutsiga keps och sina fula slitna mjukisar. Han ser mig. Ger mig en nonchalant och hatisk blick, typ i stil med att jag ska dra åt helvete. Flyttar inte en tum. Han tittar på mig IGEN och flyttar så jag preciiis kommer fram och vräker ohyffsat och högt ur sig "VARSEGUUD". SOM OM HAN HADE GJORT MIG VÄRLDENS JÄTTETJÄNST?! What tha fuck? Jag väser ilsket tillbaka ett "TACK!" men det jenda jag tänker på är att jag likt en människa med tourettes har lust att slänga ur mig: "Vaddå? gjorde du mig en tjänst nu tycker du? Jävla fittunge! Gå och dö. Bajskorv. Äckelfan. Cp. Dö dö dö dÖööööööööööh!" ja eller nåt i den stilen. Men det säger man ju inte. Snäll och svensk som man är. Gav honom mördarblickar hela vistelsen i affären, och hade han stått ivägen igen hade jag fan prejat ner honom, och sen backat över honom och för att toppa det hela så skulle jag satt mig på hans rula ansikte och lagt av en sur och vidrig mök.

Ja såhär länge gymmade jag INTE

Tiden bara rann iväg efter träningen. Jag har så mycket tankar som dansa runt i huvudet. Imorgon får jag förhoppningsvis prata av mig med S så vi kan "styra upp" lite. Många järn i elden nu. Bröllop och ett än sålänge hemligt projket. Det kommer att forstätta att vara hemligt ett tag till :-)

GYM!

Nu ska jag klä på mig svettkläderna och dra till gymmet! Skriver ett inlägg lite senare och uppdaterar om dagarna som varit, och ni som har missat : I AM GETTING MARRIED!! så nu vet ni det :-D

Lång dag

god natt! :)

JAG SKA GIFTA MIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hur dagen började står ju i föregående inägg. nu tänker jag tala om hur den fortlöpte, för den är inte slut än!

Klockan 16:45 blir jag hämtad av en Taxi som Erik beställt, den tar mig till söder, Helenes Krog, där avnjuter vi en god middag i sann Erik och Johanna-stil, två staeks med pommes och massa goda såser till och såklart kall öl och cider! MUMS!
Därefter så säger Erik att det är dags för nästa destination, så vi börjar gå, och hamnar tillslut i slussen, vid djurgårdsfärjorna. Färjorna var lite våran grej när vi blev tillsammans, stod jämt och hånglade på dom!! Så vi åkte ut till Djurgården, väl där så går vi till en plats som är speciell för oss. Bakom Gröna Lund så finns det ett grönområde med parkbänkar och gräsplättar, en av bänkarna är VÅRAN bänk, där hade vi vårat första riktiga hångel (och många hångel därefter, ja och det var där Erik lärde känna tvillingarna för första gången!) hehe.
Hur som helst., då drar Erik fram en filt, vi sätter oss och då lassar han upp jordgubbar och bubbel, och en hel påse kolatryfflar (som för övrigt är det godaste man kan äta). Vi sitter där och mumsar, och då kommer frågan som jag väntat på, nämligen:

"Vill du gifta dig med mig?"

Jag svarar inte utan det blir ett hångel som svar. varfå Erik frågar om det där var ett "ja" , "ja det är klart". En present får jag också, ett par pärlörhängen, jättefina och enkla, precis som jag gillar, som jag ska ha på bröllopet som äger rum om exakt 365 dagar, på våran 10-årsdag!

Efter en lång stund på filten med allsong på skansen skrålandes bakom oss så tassar vi upp till vägen och tar första bästa taxi hem till våran unge!!! Jag är så lycklig! Om ett år blir jag fru Krig! Johanna Krig!


Överraskningar!!!!

Vaknar av att Erik ringer. Han ber mig gå ut i köket och kolla.
Jag lyfter upp Max som är vaken och går ut i köket, hallen är full med brinnande ljus, likaså köket/vardagsrummet. På köksbordet står det en stooor bukett med 10 röda rosor och 10 vita. På den sitter det fast 2 kuvert, ett stort vitt med ett brev i, och ett litet rött med ledtråd i.
Runtom i lägenheten finns det små kuvert med ledtrådar i, i kylskåpet väntar en frukost bestående av en stor macka från ett bageri på kungsholmen, brie och salami, mums!
På en av ledtrådarna finns det en present, mitt favvoschampo och balsam från L'loreal som man bara kan köpa hos frisören. Ledtrådarna säger att jag ska välja ut fina kläder och smink. Sagt och gjort. Den sista ledtråden inehåller ett silverkuvert med pengar. Tydligen kommer det någon hit som ska passa Max klockan 16:00 och klockan 16:15 blir jag upphämtad av en taxi! MYS!

Och jag som trodde att det skulle bli en helt vanlig dag! Ska bli så spännande att se vad som händer ikväll!!!
Jag har nog världens bästa sambo! Älskar dig finis! Puss!!!

Skrytinlägg, blod, svett, tårar & en blivande milf

Jag bara måste slänga in ett skrytinlägg!

"åååh nej nu kommer hon med värsta harangen om att hon har världens sötaste unge osv osv", tänker ni säkert nu.

Jo, men alltså det HAR jag ju, ingen som har missat det tror jag?! men för er som det så vet ni ju det nu, vilken tuuur, så om ni träffar nån som hävdar att DERAS snorvalp är sötast i världen så kan ni ju upplysa dom om att det är jävligt fult att ljuga sådär. Men men, det var faktiskt inte det jag skulle skriva!

Jag tänkte bara skriva om hur otroligt, fantastiskt BRA det går med min träning just nu! Gymmet är mitt andra hem, vilket känns helt otroligt skönt! Känner mig back on track, vilket jag inte varit på riktigt sen någongång innan jag blev gravid.
Det är så skönt efter ett pass, musklerna ömmar, svetten rinner och jag går nöjt därifrån med min flaska vatten.
Dock så har jag inte varit på pass sen jag lyckades få knät ur led, och nu under semestertiden så har dom typ ETT pass/dag, så det blir till att svettas med i augusti på gruppträningen!

Med maten går det också bra. Är sjukt peppad. Sa till och med NEJ till donken i helgen när Erik föreslog det till middag, määäkta stolt :-)
Jag är på G, mitt mål är att se ut som jag gjorde 2004! Och när jag nått det målet ska jag ner typ 5 kilo till. Sen är jag HET!

Nu fick jag det sagt!

9-års jubileum!

Imorgon firar jag och Erik NIO år tillsammans!! 9 år!

Vi blev tillsammans den 28:e juli år 2000 alltså, så nästa år blir det ett helt decennium! Sjukt, tiden går så fort! Jag älskar dig gubben! Puss

Blöjbag nr 2 klar






































Sötboll

Han somnade 20:30 idag, våran "bebis".. han är ju ingen bebis längre, han är ett barn.
En pojke med mycket vilja, som säger ifrån och slänger sig på golvet när han inte får som han vill, han kan bitas och slåss (inte bra alls!!), han är sjukt stark och älskar att spotta ut maten på ens byxor när man matar honom, oftast får man bara ett stort leende efteråt.
När det är matdags så vet han att man tuggar, fast han sitter mest och smackar sött när han ser maten. Han vinkar jättetjusigt och ber man honom att dansa så river han av en gungande dans med sina mjuka, knubbiga ben. Pratar gör han också, "Mamma"  "Pappa" och "Titta" han har försökt sig på att säga "lampa" också, men det blev bara ett "pa".
Går gör han väl snart också, ibland sitter han på huk och håller balansen hur bra som helst. Han har börjat förstå det här med att gå längs väggarna också, man kan ta stöd av annat än möbler!
Han kan ta sig ner från sängen själv, hyffsat bra, i förrgår gjorde han en faceplant rakt ner i golvet, så nu har han världens fulaste bula i pannan!

Vilket skrytinlägg det blev, men han är verkligen cool, våran lilla kille!

Diarré lite var stans.. mums!

Nu var det gjort. skiten ligger prydligt i rören. Inte det lättaste visade det sig. Max fick bajs på hela foten och skötbordsunderlägget fick en stor fläck också, och när jag ska sätta Max i duschen så åker blöjan ner på badrumsmattan, självklart med bajsiga sidan ner. En maskin tvätt var det här!
Erik brukar kalla mig "Katten".. ja det är ironiskt. Jag är så klumpig. Vad jag än gör så välter jag nåt, eller river ner nåt eller har sönder nåt.. det är min grej.. klumpig är bara förnamnet..


Jag ska samla färskt bajs, alldeles nylagt.. mmm

Var på vårdcentralen idag med Max.. han har diarré.. idag kom det slem och blod också. Sänkan var bra så det är ingen stor infektion han fått i kroppen. MEN vi ska gå ner och lämna två små rör med bajs imorrn för analys. Loveley. Vem hade kunnat ana för två år sen att JAG, Johanna, skulle stå och skrapa bajs ur min unges blöja med tops och liten miniskopa!
nu luktar det fränt här, så jag tror han har skitit, nu ska jag ta bajset medans det är färskt ;) haha


Barnfritt

en stund till. Erik är och hämtar vårat lilltroll. Passar på att storstäda, viket jag ska forsätta med NU när golven torkat, ciao!

Tomt

Tomt utan vårat lilla troll. Efter att vi lämnat honom så blev det en lunch/middag på staekhouse på Kungsgatan. Det ligger där gamla Kickis låg. Fräsht, god mat, mycket trevlig och serviceminded personal OCH god cider ;)
kan jag varmt rekommendera. När vi kommit hem så tog jag en powernap, vaknade för en stund och letade skräckslaget efter Max.. :)

Utan barn

Idag blir vi barnlösa. Iaf för ca. 24 timmar! Fammo och faffa ska ha Max över natten. Vi ska in till stan och avnjuta något med alkohol i :) Uteservering yes please!!!
Fick sovmorgon till klockan 10 idag, vaknade av att Max låg och tittade trött på mig med ett flin bakom nappen. Han hade sovit mellan mig och Erik, mysigt!! :)

Människor som känns genuint intresserade och äkta!

Det är precis sånna människor som jag vill ha i mitt liv! Människor som gillar att prata, reflektera, lyssna, som tar in vad man säger, ger feedback, har ett bagage i sin "ryggsäck" och vet saker, upplevt saker, sånna som kan ifrågasätta utan att vara otrevliga, personer som man ser visar riktig glädje för ens skull, som inte är missunsamma.
Tycker verkligen att det är kul att träffa folk! Som idag när jag träffade S. Vi har inte setts på ett tag, vilket är tråkigt, kan förhoppningsvis bli ändring på det, vi bor ju så nära. Men det var verkligen roligt att ses. Känns så upplyftande och befriande. Vissa människor känner man verkligen att man får ut något av att träffa. Man blir peppad till max, jag hoppas att man kan ge en gnutta av det som vissa ger till mig. Det kan vara så små enkla saker som gör en motiverad och riktigt glad!

Date idag!

Idag var en fullspäckad dag, upp klockan 9, städa, ner till Linda och Embla, Malin anslöt sig senare till sällskapet,då grog vi ner till centrum. Dom åkte iväg till varsitt håll och jag och Max gick till BVC för en 10 månaderskoll, 8900g och 72cm lång! Mammas lilla troll!!
Efter det åkte vi in till stan och träffade Kim och Leo! ci tog en promenix till Djurgårn och gick på Grönan, Max fick för första gången åka karusell, veteranbilarna och såndär karusell som går runt! Det var mycket trevligt!
Efteråt gick vi tillbaka och jag o Max mötte lilla pappsen vid pendeln.Vi åkte hem tillsammans, slafsade i oss sallad på pizzerian (trots att jag egentligen bara läääängtade efter burgare höll jag mig)
Vid klockan 7 kom Sanna hem hit, blev mycket prat och fika. Var riktigt trevligt det också!
 
Jag har verkligen haft en toppendag! Tack alla fina för idag! Ett glad vin (eller tre) nästa vecka då? eller hur? :)

Frustration!

Frustrationen är hög när det gäller vissa människor. Hur fan orkar man? Hur orkar man ens leva med sig själv? Jag känner mig så jävla nöjd så det finns inte! Ångrar verkligen inte ett skit, möjligen att jag inte gjorde det tidigare.

Britney Spears!

Hemkommen från Britney's konsert i Globen! Jag och E var där. Fick friplåtar av söta S! Tack tack tack!!!! (igen) :) Vi hade jättekul! Britney är duktig och väldigt fin att titta på, synd att hon inte sjöng något live :/ men men! Dansade gjorde hon iaf! Mycket bra dessutom, Brittan is back!
bjuder på lite bilder som jag tog!

                            


Utländska familjer + paraplyvagnar=sant?

Jaja fördomskvinnan, se nu är hon igång igen och generaliserar och sitter och drar egna slutsatser, men ikke, min kära sambos förtjänst denna gång, ja typ iaf!

Ja, what's up with alla skräpparaplyvagnar som invandrarfamiljer envisas med att dra runt på? Har inte tänkt på det förräns erik nämnde det. Men efter en noga research den senaste veckan så stämmer det till iaf 90%, och de som inte har det har en emmaljunga från 90-talet, no offence ni som har dessa vagnar.. personligen så tycker jag att vagnar som är äldre än typ ett decennium borde skrotas. Säger bara en sak : RUTIGT (ryser). Beige och blått. vita "skumhjul", taskiga bromsar, klumpiga som bara den, för att inte tala om otroligt jävla fula. Oj, nu sa jag mer än bara en sak, sorry, kunde inte hålla mig. 

Nu säger jag ju inte att det är nånting fel med paraplyvagnar (när man reser,hrmhrm) men ändå. Jag ska forska vidare i saken. Till saken hör också att det nästan alltid hänger typ hundraelva plastpåsar och kassar på vagnens handtag och på andra ställen där man kan hänga saker.Det är ju synd att skaffa en vagn med varukorg liksom.. Ofta har vagnarna typ trettioåtta hjul. TILL vilken nytta har dom det egentligen? Opraktiskt och klumpigt och svårmanögrerat. Inte helt sällan så ser man ett barn som är typ 8 år i vagnen med fötterna släpandes i marken.. gå själv lata ungjävel får man lust att haspla ur sig, men det gör man ju inte..


                                

uuuuh!

Roligt tidsfördriv!

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till det numret som står innan frågan och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga


Sms nr: 3
1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
 -Jag är snart utanför

Sms nr: 8
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
-Börjar du bli klar? Isf rör jag på mig nu puss

Sms nr:1
3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
-Yes:) Jag skulle vara där ett tror jag men jag måste också kolla ordentligt:)

Sms nr: 16
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
-Haha, nej men när han kan gå så får han följa med inte till amsterdam då men nån annanstans ;)

Sms nr: 11
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
-Hej har strulat med medicinen o har varit utan i 3-4 veckor nu va e bäst att starta me?

Sms nr: 20
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
-Varför byta ner sig?

Sms nr: 13
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
-Ja det är klart, han lär sig av den bästa;) men du måste ju lära max det, det är ju a och o på dagis sen.

Sms nr: 4
8. Vad vill du höra mest av allt?
-Bussen går inte förrän 17:44 härifrån, så jag sitter här och väntar...kram

Sms nr: 7
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
-Har redan kommit ram nu, sitter på en av bänkarna utanför ICA typ :)

Sms nr: 18
10. Din romantiska replik?
-Klarg det bli red light, sitter och bokar ett asbilligt sunk hotell mitt i smeten nu;)vi ska inte göra nått specellt, bara vara och fira våran bröllopsdag

Sms nr: 21
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
-Fan vad alla är tråkiga idag. leo är också skittjurig först för att han inte får vara ute i regnet. vad blir det för bil.


Festivalfolk? Hur? Varför? Usch!

Ja det måste vara en speciell samling människor, de som gillar att gå på festivaler. Betala pengar för att sluska runt på ett inhägnat område bland en massa bajamajor och lyssna på usel musik.
Jag har mina alldeles egna fördomar om festivaler, here it goes:
Betala för att ligga och smutsa i ett jävla tält, bli nerspydd och kanske någon full jävel till råga på allt pissar på tältet när du ligger och knoppar. Vada runt bland fjortisar och gubbsjuka snuskfarbröder som försöker muta till sig lite flickmus med några starköl, av den billiga sorten såklart. Folk som sitter instängda i sina tält, ungefär 14 pers i ett tvåmannatält och röker hasch. Psykos. Lera. Kom igen, svensk sommar är som den är. Nog fan regnar det NÅGON gång under en festival, och då ni ligga där i era tält medans jag ligger i min mysiga säng. Myggor.
Ohygienskt. Inte direkt så att man duchar varje morgon. Eller gör man det? Får en bild i huvudet på en smutsig lurk med flottigt hår som blivit till dreadlocks, luktar illa gör han också.
Bajamajor, Holken, kalla dem vad du vill. Äckliga är de. Sitta och dra i sig någon annans bajslukt om man bara ska kissa, och kissar gör man ju ganska många gånger när man häver i sig öl och cider.. och om man mot all förmodan skulle få för sig att kissa i det fria så ligger det snuskiga kåta smågrabbar och filmar skiten och ser till att lägga upp ditt blekfeta arsle på youtube så fort de lägger vantarna på en dator,
Smutssex, inte på ett positivt sätt, säga vad man vill om sex utomhus, men det är inte bra. Obekväma ställningar, skavsår på knäna, och för att inte tala om smutskukar och musar på festival. Fisk och ostlukt.. Hur ofta tvättar killar kuken under en festival?! Inte direkt så att dom har med sig våtsevetter och gör rent under förhuden varje kväll. Tjejer torkar sig ju iaf efter varje gång de kissat, men ändå..

Nä.. musik kan jag se hemma på Mtv, bra musik, och det bästa är att jag bara kan stänga av skiten eller zappa när det är något som inte faller mig i smaken..

Analfabeter på blocket

Vafaaaan.. om man lägger ut en annons på något som man vill ha sålt på blocket så kan man väl be någon som KAN läsa att vara snäll att läsa igenom den och rätta ev. stavfel, gramatiska fel m.m.. Jag vill INTE köpa en bil av någon som inte kan stava till bilens märke, och vafaaaan lägg ner 3 minuter och ta ett BRA kort på bilen så kanske den kan bli såld, och vafaaan igen, inte helvete svarar man när någon ringer på en annons med ett elakt, otrevligt och drygt "haaaaallllåååååå". Två fina annonser som jag hittat:


nu ska jag säljar min bil ,bilen gå som klocka och här ingen fel.jag vill säljer bilen föratt jag behöver stora för min familj.bilen är skatted och beskyked till den här månard.ring för mer infor (073*******)
RENAULT LAGUNA reservdels bil eller nåt för för den händige
bilen stertar dåligt vet ej vad dett är för fel på bilen jag vill ha för bilen 2000:
eller bud kom med förslag
bilen har nya bromsar framm
sommar o vinterdäck på fälg
el hissar
central lås mad larm
den har en röst som talar om hur lite bensin det fins i bilen eller andra broblem

 

Elchocker

känns det som jag har. Jag är yr, yrslig, känslig, nervös, brusar upp för minsta lilla och synen är askass.. känns som om jag nyss klivit av en karusell - hela dagarna.. kunde de inte bara "varnat" om de här hemska utsättningssymptomen när man började med medicinen.. eller ska man kanske kalla dem för abstinensbesvär? För det är så det känns! Känner mig som en pundare som inte fått mitt heroin..
Jaja, bara att härda ut i guess.. medicinfri i 4 dagar nu, iaf medicinen som står på högst dos.. den andra är så låg dos och den gör så att jag kan somna.. ska sluta helt med den när den här yrseln försvinner.. OM den försvinner..

Lillskrotis och glass!




Sushi smakar skit

Tänkte prova att göra sushi hemma.. har smakat det ute och då tyckte jag att det var vidrigt. Så jag tänkte att om jag gör det hemma med saker som jag vanligtvis gillar så ska det väl gå i. jag VILL kunna äta sushi!
MEN, nej då.. det smakade som ute, skaldjursfitta, fyyy fan! Svärföräldrarna tyckte dock att den var god.. vilket var tur, det blev en hel del över då jag endast åt en ynka bit, och Erik fick inte i sig en enda, han stod över diskhon och sjåpade sig innan jag till slut lät honom slänga den förbannade lilla snutten.

MEN, det finns ett MEN, det var faktiskt riktigt roligt att göra, och enkelt, alla tjatar om att det är så svårt, men det var det inte.. men som sagt, ääääckligt!


Modellcasting!!

På fredag ska vi på modellcasting, eller vi och vi, MAX ska, ringde upp en tjej idag som håller i castingen, så vi får se om det går vägen. Är för en reklamfilm om barnmat, fransk barnmat så den kommer att sändas i Frankrike endast, om han skulle få rollen dvs! :) Lite coolt! Håll tummarna för oss på fredag och för att Max inte får några läskiga sår eller bulor tills dess! ;)


Fadderskapet avsagt.

Max har inte den faddern längre som han döptes med, personen i fråga är struken ur dopboken och där står istället ett annat namn, på en person som jag vet alltid kommer att finnas i våra liv! :-) Min lillasyster Theresia! :) Fadderbrevet kommer inom kort och då ska syster yster få det. Med facit i handen så önskar jag att jag hade vetat det jag vet nu så att Tessie hade kunnat stått och hållit i Max under dopet.. men men..

Vänskap

Vart ska jag börja? Rubriken säger vänskap. Det är inte nåt helt självklart för alla.. somliga har inga vänner, andra har massor, vissa har en bästa vän men ingen mer, andra har massor av nära vänner, andra skaffar sig nya vänner hela tiden.. Jag vet inte riktigt vilken kategori som jag tillhör, men mina vänner hittade jag i grundskolan, i högstadiet och även i familjen, på senare dagar har det också tillkommit människor som jag värderar högt.
Ja jag har kommit till insikt med en hel del saker som jag trodde att jag visste men det visade sig att jag hade helt totalt fel. Det är svårt att veta ibland vad man känner. Känner för sig själv och för sina vänner etc. Men jag vet nu. Jag är så säker som man kan bli. Jag känner mig säker i mig själv och är nöjd med mig själv, insidan iaf, och är lycklig med mitt liv, är så lycklig för mitt barn, min sambo och är exalterad över framtiden, då händer det grejer!!
Jag vet nu vilka som räknas för mig förutom min familj. Ni fina människor som aldrig kräver något annat av mig än att jag ska vara mig själv. Ni kravlösa. Ni som alltid finns kvar. Ni, ni som det kan gå en ganska lång tid innan man ses för att det lätt blir så med familjeliv och alla måsten, men varje gång vi träffas så känns det som om det var igår vi sågs och inget är förändrat, för ni finns där, jag vet att jag alltid har er kvar, även om vi är ganska kassa på att höra av oss. Men vi vet att vi har varandra oavsett, kravlöst, precis som det ska vara.
Vi har inte längre tiden för att ses jätteofta, inte heller tiden att ringa varje dag, men det är okej ändå. En vän är någon som aldrig kräver något tillbaka i gengäld.

 Ni vet vilka ni är!

Luddigt inlägg det här, men ni som läser det här och förstår det, kan ta åt er :-)

Fylletrattar, födelsedagar, knullkaraffen, uteservering & shopping!!

Händelserika dagar har det varit här, dålig update jag veeeet!
Igår firade vi Eriks 26-årsdag med kalas här hemma, jag hade gjort smörgstårtor och efter bjöds det på glass med jordgubbar och frukt, det hela blev mycket lyckat, det kom ungefär en 20 personer men jag tycker att våran lilla ändå inte kändes överfull, kanske är för att balkongen är enorm och hade en massa bra sittplatser?
Efter kalaset blev jag hämtad av  B och då åkte vi hem till henne så jag fick se hennes nya lya och dricka litegrann för att ses stå och fixa oss för att dra in till stan. Väl färdiga traskar vi iväg till tuben och i Slurren ansluter sig kusin E till sällskapet. Vi hoppar av i Östermalms torg där en fullgubbe frågar oss om vi ska ut "och knulla", yes of course my horse, tänkte ta med mig ett ragg hem och efter jag knullat honom så får han sova.. eeeh.. PÅ min sambo eller i spjälsängen tillsammans med min SON?! INTE! Han kunde gjort världen en tjänst och lagt sig på spåret.. Vi fortsätter och traskar upp längs Birgerjarlsgatan och ansluter oss till det stora sällskapet som samlats för att fira J's 24-årsdag (grattis ditt söta fyllo) :) Vi käkar, blir trakasserade av ett gäng fylletrattar från landet som har tagit sig in till den stora staden för att ha svensexa, lucky us som hamnade på samma restaurang som dom - not. Vi drar vidare till Kellys, fy för rockmusik men tummen upp för den billiga boozen. Födelsedagsbarnet är överförfriskad redan innan kl 23 så det anses väl som en bra kväll? ;) Birthdaygirl + syskon och några vänner drar vidare till Patricia även känd som knullkaraffen för att partaja vidare. Jag, kusin E, B, L och A bestämmer oss för att det får räcka för ikväll, men eftersom kusin E ska vänta på en kompis i stan så väntar vi såklart med henne och sätter oss på en uteservering på medis. MYS! Så under värmelampan och invirade i filtar sitter vi och pratar skit. Inte vilket skit som helst. Jag och kusin E lyckas på ett bra sätt att reda ut ungefär 10 års gammalt groll som legat och grott, jag tror att vi båda fick ut det som vi ville säga, jag känner att jag fick det och jag hoppas att E också känner så. Det ska bli ändring i kvarteren från och med nu. Varflr har vi väntat så länge med det här faktiskt nödvändiga snacket..? Men vi ska inte älta! Jag har min coola kusin tillbaka och det är vad som räknas!
Senare på kvällen tar vi oss alla hem till vårt, och jag möter upp min lillasyster som hakar på mig hem i natten och slukar en bit överbliven smörgåstårta och sen slumrar på våran soffa! :)

Idag har vi (jag,erik o max och min lillasyster T) shoppat en massa, Max fick kläder från polarn o pyret och H&M,  och jag fick från lite överallt, BikBok och Lindex bla, Erik shoppade loss på Brothers, Jack & Jones och H&M, massa snyggt hittade vi! Inhandlade även ett par riktiga träningsskor från barnavdelningen på Stadium, fördelen med att ha små fötter!200 spänn gick dom på, vilket fynd!! T köpte ett par faktiskt coola haremjeans(!) och så köpte jag och E ett snyggt chockrosa linne med matchande flamingohalsband till ;) 

Ny bloggadress

Jag kommer ev. att byta bloggadress. får se när isf..

Utsättningssymptom..

Usch! Visst kanske inte så mycket att gnälla på.. men ändå. Igår slutade jag med min medicin HELT efter att ha traffat ner på den i 5 veckor.
Nu har jag som "elektriska stötar" i huvudet och känner mig stundtals lite yr. Hoppas att det går över snart.. vet inte hur länge det kan hålla i sig, inte alltför länge hoppas jag :( inge kul!

Men jag MÅR bra iallafall, det är väl kanske det som räknas! Känner mig pigg och glad!

Mitt hjärta

mitt lilla monsterhjärta har fått sin allrá första tand! Ett liiiitet litet risgryn i underkäken. Helt underbart sött! Mysponken, kanske därför han varit så gnällig nu i ett par dagar! ÅH! Sötboll!

Ligga med en 26-åring?!

Någon som gjort det? Åh jag är sååå nervös.. Det ska jag nämligen få göra snart ;) haha, nej nej, skämt åsido.
Vad jag egentligen skulle skriva var Grattis på födelsedagen älskling! Så jag skriver det nu:
Grattis på födelsedagen fina älskling! Hoppas att den blev lika bra som du hade hoppats på! Jag älskar dig! Klockan satt perfekt på dig! Skitsnygg, likaså alla kläderna! PUSS!









RSS 2.0