Svengelska

Pratade med bröllopsfixare på Mallis idag. Hon är från england. Julie heter hon och var jättetrevlig. Om några dagar dimper det ner en pffert i min mail, jag blev supernöjd. Något annat jag inte var så nöjd med var min engelska.. eller ja, svengelska.. 12 minuter pratade vi. Jag råkade slänga in ett "liksom" ett "assååå" och "ja okej" på de korta minutrarna, antagligen fler grodor som hoppade också. Men hon förstod vad jag ville och jag förstod helt och fullt vad hon sa :-D

En jobbig djävel


Aporna är lessna

Bildbevis på att djur har känslor. Aporna sörjer sin döda kompis Dorothy, 40 år. Självklart har djur känslor, behövdes egentligen ingen bild för att bevisa det. Men den här var fin, läs hela artikeln här: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6033340.ab

sista vilan Schimpansen Dorothy dog av ett hjärtfel vid 40 å
Bilden lånad från Aftonbladet


Lilla Elton orkade inte kämpa mer

Jag följer ju ganska många bloggar.. det finns en blogg som lämnat ett extra starkt avtryck. En blogg som jag följt i flera månader. Bloggen om lilla Elton som kämpar mot sin cancer och om hans familj. Gick som vanligt in på Eltons blogg i söndags. Tårögd läser jag att Elton inte orkade kämpa mer. 2 år och 3 månader gammal och ca 8 månader efter sitt insjuknande förlorade han kampen mot sjukdomen. Så orättvist. Sov gott Elton.

Eltons blogg: http://jenni80.bloggsida.se/

Kramade Max extra hårt den kvällen och pussade på hans små runda äppelkinder extra hårt. Det borde man alltid göra. Man bara tar allt för givet jämt, man tar för givet att man själv är frisk, att ens barn aldrig ska bli allvarligt sjuka, att alla man älskar ska finnas där för en jämt. Jag ska försöka sluta ta saker och ting för givet, man vet aldrig..


Bröllopet

Jamen hur går det då med bröllopsplanerna? Jora.. Det går. Men än så är svårt att säga. Vi SKA boka hotell innan den här månaden är slut(!) Har ett par alternativ som ska ses över. Mailar med bröllopsfixare just nu och en kyrka, varav den ena känns som om de vill göra att vi går i personlig konkurs. De vill ta mycket betalt för näst intill ingenting och vi får inte ordna NÅGOT själva för dom ska göra ALLT, tillochmed boka restaurang efter.. för det vill man ju betala för, något som man helst vill välja och bestämma själv när man väl kommer ner. Vi hade tänkt att ta en kväll/dag och strosa och hitta en restaurang för våran bröllopsmiddag/festligheter och boka den direkt. Men neheeeej då, det går inte bröllopsarrangören med på, det ska vara ett HELT dagspaket, inte bara själva ceremonin.. jaja.. what to do? får hoppas att den andra arrangören (som jag för övrigt ska ringa och PRATA med imorgon (ENGELSKA!!!) har något roligare att säga). De verkade vara mer tillmötesgående och ställa upp med att bara ordna ceremonin och allt däromkring och villiga att överlämna ansvaret åt oss det vi vill ordna själva. Så håll tummarna! Lite nervös för att prata engelska/telefon, hon som jag ska prata med är från england.. och jag med min ringrostiga svengelska.. HU!

Seriööööööst

Jag har inte haft så mycket tid över för att blogga. Som jag skrev i tidigare inlägg är det ju sjuuukt mycket att hinna med nu, weho!
Kan tipsa om en blogg iaf, höhö, alla ni som glor på "Mammas pojkar" tycker nog att det är lite småkul att checka in den. Om ni kollar på videoklippet som hon lagt upp, så lägg märket till att hennes barn studsar förbi ett par ggr just som hon har stången så långt in i skärtskåran som det bara går, enjoy: http://izzawaljus.blogspot.com/

Dålig update

Jag veeeet! dåligt, mycket dåligt!
Har haft fullt upp. Börjat plugga naturkunskap B, planera bröllopet och letat resor, försöker söka jobb, och igår var jag och Linda ute och gjorde Huddinge osäkert, hehe! Mycket trevligt! Mer update sen kanske.


Bantningspiller

Efter snart en vecka med Xenical så har jag droppat lite mer än ett kilo! Yeeey! Baksidan är dock att jag har fått utslag på mina underarmar av den. Kliande stora fula blemmor. Så jag ska inte ta den mera, jag kan utan, jag har bestämt mig för att klara det här! Xenical har inte GJORT så jag gått ner i vikt, jag har själv tränat och ätit rätt (för att jag varit rädd att bajja i brallan) men nu ska jag försöka själv, utan min fett-antabus. Typsikt egentligen, när man tycker att man hittat nåt som kan hjälpa en lite att hålla rätt kurs, då blir man allergisk, jag som inte är allergisk mot något någonsin.. men men..

För att citera en kär gammal vän: "life is like a straw - it sucks"

Vad gör man vaken nu?

Jag är så TRÖTT!

Mitt lilla troll GÅR på riktigt!

Ja nu kan jag säga det. Eller har kunnat det ett tag. Men nu går mitt troll! På riktigt. Igår gick han nästan hela vägen hem från parken, han går hela tiden när vi är hemma och kryper mer och mer sällan! Han gör små !tvärnitar" han böjer sig ner och plockar upp saker från golvet, går och dricker samtidigt och ställer sig upp helt själv utan stöd! Det är så härligt att se! Lite vingligt är det ju men det struntar jag i för att HAN GÅÅÅÅÅR! Han började ju gå lite smått veckan innan sin 1-årsdag, och den här månaden så har det utvecklats från dag till dag! Jag är stolt!
Får se om jag lyckas få in en video på min fingris lite senare!


No more crap in pants

Det går bra med Xenical. Blir lite fler toabesök än vanligt men det är inte så farligt tycker jag. Kan inte än säga om det går neråt eller inte, har bara käkat dem i någon dag. Men det känns bra iaf, och jag hoppas verkligen att det här ska GÅ NU! Jag har inte tid med fler failures. Jag har 10 månader på mig att droppa drygt 30 kilo! Pressen ökar.. om 10 månader så ska jag stå och gifta mig på en strand och MÅSTE ha gått ner mina kilon då! Måste måste måste!!!


Att som vuxen skita på sig..

Det finns verkligen ingenting som är glamoröst med bantning..
Svett, tårar, unkna strumor, svettfinnar, skavsår, armsvett, högar med smutskläder och bajs.. Vaddå bajs? Ja bajs. Bajs av desperation. När du testat allt men ingenting fungerar, då tar man till "hårdhandskarna" och alla hjälpmedel som man kan hitta.
Små blåa piller som gör att du bokstavligt talat skiter ner dig om du äter för mkt fett. Matoljeliknande bajs med en frän lukt, ser lite ut som babybajs. Hoppas ingen som läser detta sitter och äter eller så. Jag tror och hoppas att dom små blåa pillerna ska hjälpa mig att komma igår och tappa mina första kilon, Xenical. Och gör dom det så kan jag ta lite skit i trosan ibland. Helt ärligt, så desperat är jag.

Och sitt nu inte där och låssas som om D U aldrig har skitit på dig lite, alla har gjort det. När man lägger den där fisen efter man varit magsjuk och tror att det är okej att fjärta igen, men icke, det svider till och ut med den där fisen rinner det lite skit. Eller så kanske man är en dom som inte hunnit till toaletten. Eller så kanske man har fött barn (typ ALLA skiter ner sig under en förlossning). Ja fan vet jag. Jag har iaf skitit ner mig, and I'm proud of it!


Igår smällde det ;)

Igår fick jag och Max besök av 3 stycken söta vänner som jag gick i högstadiet med. Den ena var på hembesök ifrån usa, de andra två hade lämnat barnen på dagis och flytt till fina Huddinge för en stund för ett knytis i en liten svindyr tvåa, en trappa upp.
Det var verkligen jättekul att träffas såhär, och vi bestämde inte EN till träff utan TVÅ. Första gången är en partykväll! Det var ju ett tag sen man var ute, det kan jag erkänna.

Iaf, det är inte det som smäller, eller hur? Jag fick nämligen ett litet "startkit" igår från Jennie, ett startkit som består av en drastisk åtgärd för att gå ner alla mina ton som jag så duktigt lagt på mig under graviditeten och efteråt när jag åt mina mediciner. Envisa kilon som tycks ha bosatt sig på min kropp för att stanna. I morgon eller i nästa vecka ska jag boka en läkartid så att jag själv kan få samma "kit" utskrivet som Jennie, för om det finns den mista lilla chans att det funkar, då vill jag ta den!

Anna Anka for president..

Motvilligt så kan jag erkänna att på något sjukt sätt så tycker jag ändå om henne. Ja hon kanske inte är en så likable person, men fan, hon är extremt underhållande att se på TV:n, det kan man inte förneka. Hon är smart, ingen dum blondin där inte. Hon svär och har ett ganska ovårdat språk. Svordomarna praktiskt taget väller ur hennes näbb, and I like it, hon verkar vara en riktig bitch, men en ärlig, hon säger vad hon tycker och tänker, och hon står för det. Hon verkar inte ha några som alls problem med att kunna vara elak och verkar skita fullständigt i hur hon framställs i Tv. Inte har man någon gång sett någon annan människas ögon lysa med en sådan entusiasm när den pratar om att tortera trädgårdssniglar till döds?

Jag vet inte, men jag tycker att hon är lite cool. I gårdagens (repris)avsnitt så pratade hon om hur kvinnor ska göra för att behålla sina män, hur man ska vårda förhållandet och inte glömma vad man först förälskade sig i. Och jag kunde inte hjälpa det, på ett sätt så höll jag ju med henne till viss den i hennes resonemang, för ankan är inte helt ute och cyklar där faktiskt. Klart att det inte stämmer för alla par, men många som lever i ett förhållande släpper ju på allt vad skönhet heter efter ett par år. Hon fick mig att rannsaka mig själv. "Mammorrr i Sverrrrge ärrr fejta", säger Ankan med sin skårrande skånska. Jamen vaffan det är ju MIG hon snackar om.. Och visst tusan, jag har mjuksikläder på mig 8 dagar av 10! Men så var det ju det där, skillnaden mellan mig och fröken Anka. Fritiden. Tiden. Jag har ingen nanny som kan ta hand om Max så jag kan vaxa röven ostört och sminka mig och pressa på mig festblåsan varje dag och tillbringa timmar på gymmet. Jag får träna när Erik kommer hem. Och då är jag oftast helt slut.
Så skillnaden mellan mig och Anna är alltså, tid och pengar om man ska hårddra det hela.

Men jag ska försöka mer, det ska jag faktiskt, för någonstans har hon rätt, den svärande, coola men elaka svenskamerikanska Ankan.KOLLEKTIV BESTRAFFNING

Det är ett tjusigt ord. Inte så fint som det låter direkt. Ganska elakt. Jävligt elakt rentav. Jag hoppas att någon läser detta och tar åt sig. För jag vet att om EN enda person gör det så kommer det att spridas snabbare än böldpest mellan alla de inblandade, och kommer säkerligen att bli ett stort samtalsämne på den där tillställningen ute på landet.

Det EN person säger kan man inte direkt koppla samman med hela dennes familj. Det är EN persons åsikt. Det är inte bara fel utan ganska elakt som sagt.. omoget kanske också är ett adjektiv som passar bra in? Vad vet jag, jag är ju bara en psykopat.
Sen den här jävla dubbelmoralen, herregud, jag fattar det inte, ena gången så har man "hållits hel och ren" av EN person och denna har också sett till att tagit hand om hela våran familj, en annan påstår att jag inte ens känner denna personen som praktiskt taget sägs ha uppfostrat och nästan fött mig. Hur fan ska ni ha det?
Alla dessa hoppen, påståendena, anklagelserna, påhoppen, elakheterna och osanningarna (lögnerna) säger mig en enda sak: att ni inte har aning om ett enda jävla skit.. ja vänta en sak till tyder det på..ointelligens, ni kan väl fan prata ihop er så att ni har samma saga att dra för den som är intresserad!

Men vad vet jag. Kanske borde hela familjer fängslas också.. om tillexempel ett av barnen i en 4-barnsfamilj mördar en annan människa, då kanske man borde bura in föräldrarna och alla syskonen också? Det är vad kollektiv bestraffning går ut på, samma som nu utövas, det är något som är förlegat och som inte användts på riktigt sen hitlers tid.

Jag skiter i ER alla. Jag har inget till övers för någon av er just i denna stund. För mig är ni inte ens vatten värda. Mitt blod är min familj och inga andra. JAG skiter i er. Men jag kan inte tala för någon annan än mig själv, vilket jag inte har gjort någon gång.
Stört. För att citera en person med dåligt ordförråd, STÖRT och SJUKT. Ja hon kunde TVÅ ord, dutti flicka..

Barnvagnsdjungeln! HETA TIPS!

Jag älskar barnvagnar. Ä L S K A R ! Max har redan haft 4 stycken (eller är det 5)..? Så jag tänkte dedikera ett inlägg till blivande föräldrar eller föräldrar som tänker införskaffa en ny vagn.

Johannas barnvagnstips.

Några val man först ska göra: vill man ha en DUOvagn, KOMBIvagn? Vad är skillnaden? hårdlift eller mjuklift? Det man framförallt ska tänka på innan man köper en vagn är vilka behov som man själv har och vart man kommer att använda vagnen mest, är man en skogsmänniska eller en inbiten citybo? hur stort bagageutrymme har bilen?(hellre att man anpassar vagnen efter bilen än tvärt om, blir billigast så), spelar bredden på vagnen någon roll? vill man va tre hjul eller fyra? vill man ha roterbara framhjul? lufthjul eller punkteringsfria? Här kommer en liten guide på beskrivningar som kan vara lite krångliga.

  Liggvagn: Liggvagn används i de första 6 månaderna, ofta finns ett litet ryggstöd att fälla upp när barnet börjar sitta. Har i allmänhet större hjul än sittvagn. Stor varukorg.Kostar mindre än en DUO eller KOMBIvagn. Liggvagnen känns lite ute ur tiden, men vissa är förtjusta i retrovagnarna som finns!
     
  Sittvagn: Köper man efter liggvagnen gjort sitt. Oftast mindre hjul än liggvagnen, stor varukorg. Fungerar att använda som förstavagn tillsammans med babylift.

Duovagn: Två vagnar i en, samma chassi och med både en liggdel ochsittdel, lätta att byta. Vändbar. Oftast stora hjul, vilket gör sittvarianten lite klumpigare än en vanlig sittvagn.

Många vagnar kan man välja själv om man vill ha dem som DUO eller KOMBI, det är ofta en prisfråga eller en smaksak.

Kombivagn: Sittvagn som i början tillsammans med en mjuklift eller hårdlift fungerar som liggvagn. Vändbar. Oftast stora hjul, vilket gör den lite klumpigare än en sittvagn.
     
  Sulky: Enklare sittvagn, barnet sitter framåtvänt. En vagn som är smidigare än en vanlig sittvagn och inte lika "mysig", ofta ganska små varukorgar, inte alltid med suffllett till när du köper den, finns med liggläge på vissa och andra har endast "viloläge".
     
 
Paraplyvagn: Liten, lätt och enkel sittvagn, blir liten ihopfällbarm bra på semestern eller som extravagn i bilen, små hjul, oftast för många hjul (enligt mig) oftast ingen eller en liten varukorg.

"vändbar": I
nnebär att sittdelen/liggdelen är vändbar i förhållande till chassit, så att man kan välja om barnet ska åka framåtvänt eller bakåtvänt.

"swivelhjul/svirvelhjul": Roterbara hjul, som oftast är mindre, som gör det lätt att köra i stan, affärer m.m.

"mjuklift": Används för de nyfödda i kombivagnarna. Vissa mjukliftar kan omvandlas till åkpåse senare.

"hårdlift": Samma som mukliften FAST den har en hård platta i botten med en madrass över. Brukar vanligvis inte kunna omvandlas till åkpåse, alls.
     
  Tvillingvagn/Syskonvagn: Finns både som breda "dubblevagnar" som man kan kombinera med två liggdelar, två sittdelar eller en av varje. Men även där man har det ena barnet bakom det andra, om man är ute efter en vagn med liten bredd, ofta sitter det stora barnet framåt och bakom sittdelen finns plats för en lift där babyn kan ligga. Finns även omvänt då med en sittdel bakom liggdelen.
     
         
     
 
 
         
  Tänkte dela med mig av vagnar som själv ägt och vagnar som jag har  testkört som ägts av folk jag känner eller vagnar ute på barnmässan och i affärer:

DUOVAGNAR:

Bugaboo Gecko/Cameleon/Frog - bästa vagnen vi ägt och äger än idag (gecko), den har aldrig gjort oss besvikna. Liten lätt och smidig. Från nyfödd ända tills barnet ej behöver vagn mera. Vändbar sittdel och liggdel, bra varukorg som man kan snöra åt, snygg design, swivelhjul fram vilket gör den ultimat som stadsvagn, bra fjädring i hjulen som gör den ännu skönare att köra, lätt att "byta färg, bara att byta bla suffletten och det finns många snygga tillbehör. MEN den här vagnen är inget för familjen skogsmulle som gillar att dra runt i skogarna, det går, men det går bättre med en annan vagn.

Emmaljunga City Cross: Skön vagn att köra, smidigare än de vanliga "pansarvagnarna", man användas både med liggkorg eller lift för den nyfödda, snygg design. En vagn för den som vill ha en robust vagn men ändå ganska smidig. Aluminiumchassit gör att den har en ganska lätt vikt.

BRIO Happy: En stor duovagn som jag inte skulle vilja kalla "stadsvagn" direkt. Skön att gå promenader med utomhus men för den som tillbringar mycket av sin tid med att åka kommunalt och vara i stan så kommer denna vagn med största säkerhet att vara ganska mycket iväg och man kommer tröttna på den. Tung kan jag också tillägga att den är. Happyn är snugg däremot och finns i många fina färger. Men om man vill ha en rejäl vagn så är det en happy man ska ha.

Urban Jungle: För den som vill ha vagn med tre hjul, har testkört den, och jag tyckte att den var riktigt smidig. Den används med liggkorg då till det nyfödda barnet och när man väl ska börja använda sittdelen kommer en stor nackdel, den är INTE vändbar. Många vill ju ha sina barn vända mot sig så man kan gå och "prata" och så att barnet känner sig tryggt. Det är också en smaksak. Vill man ha en billigare variant av UJ så finns ju alltid babytravels vagn Babytravel Jogger.

KOMBIVAGNAR:

Teutonia Fun: (kan även användas som duovagn). Liten i storleken men ändå stor plats för barnet att sitta/ligga. En relativt lätt vagn, men swivelhjul, riktigt snygg design. Otroligt liten bredd mellan bakhjulen på endast 54 cm (det är litet). En mycket bra vagn för stadskörning. Den känns stabil och robust. Det finns fina tillbehör och mellan varven kommer det nya "fashion" sitt/liggdelar som brukar ha fina färger och mönster. Bra suflett som även får att öppna upp varma dagar och skön fjädring i hjulen.

SULKYS:

Teutonia Timmy:
(har ägt) Lätt och smidig sulky, fin och enkel design, rymlig varukorg, lätt att köra och relativt liten i storleken. Punkteringsfria hjul. Timmyn har fullt liggläge och barnet ligger ombonat i den. Öppningsbar sufflett, lätt att fälla ihop blir väldigt liten ihopfälld. Ej vändbar. Vann även bäst i test av alla sulkys!

Emmaljunga Scooter: Ganska lik Timmyn, dock mindre varukorg. Den största skillnaden mellan dem är att Timmyn har fullt liggläge medans Emmaljunga Scooter bara har viloläge. Det beror ju mycket på hur gammalt barnet är vilken vagn man väljer. Scooter är också aningens billigare än Timmyn.

PARAPLYVAGN:

Bugaboo Bee:
Den har jag ägt och den var verkligen suverän. Kan användas från nyfödd om man köper ett baynest till! Den är vändbar(!), snygg, väldigt lätt, enkel att fälla ihop plus att den verkligen blev MINIMAL, stor och bra sufflett, en bra varukorg och barnet sitter jättebra i den, ställbart handtag på höjden. Minuset är ju priset, den är dyr 5300:- får du betala för en sprillans och än sålänge är andrahandsvärdet också ganska högt ett annat minus är väl att sittdelen kan upplevas som lite trång för de lite knubbigare barnen, vissa tycker så andra inte. Snygga tillbehör finns det iaf och i snygga färger.

Quinny Zapp: Lättkörd, snygg design, otroligt lätt. Enkel att fälla ihop. Den har endast ett sittläge.

Quinny Senzz: En vagn som lanseras till 2010 års kollektion. Aningens dyr för att vara en paraplyvagn men bra design. 4 hjul och framhjulen är roterbara, dock så är bredden mellan bakjulen enorm. En bra bit över 60 cm.. 65-68 kanske. Ett plus med den är att man kan fälla ihop den med ett enkalt enhandsgrepp.

Sen finns det ju alltid Carena och Mclaren, olika modeller, McLarenvagnarna är ju en klassiker. Tycker att de är aningens för dyra men de har å andra sidan en lång "hållbarhet".


SYSKONVAGN:

Phil and Teds: Sjukt smarta vagnar! Gör så att man slipper de bökiga breda syskonvagnarna. Kan kombineras så att den kan användas för nyfödd och äldre syskon eller 2 äldre syskon i wn varsin sittdel med den ena bakom och den andra framför. FNu finns den även med ett lättare chassi som gör att vagnen har mycket låg vikt! Suverän! Enda minuset skulle då vara att den är vagn med tre hjul, jag själv föredrar 4 hjul. Men det får gå.

Urban Jungle: Snygg, lättkörd. Smidig kanske inte är rätta ordet, för de ÄR ju breda de här dubbelvagnarna, det går inte att komma ifrån men den ÄR lättkörd, helt klart! Man kan ha två sittdelar eller liggdelar eller kombinera hur man vill.D A G I S P L A T S !

Idag kom det. Brevet som bekräftar att min lilla kille är stor kille nu. Brevet som talar om att min tillvaro kommer att ändras drastiskt. Min stora kille ska börja på dagis! Ikväll ska jag tacka J A till platsen för vi är helnöjda med förskolan som han ska börja på. Den håller just nu på att byggas en liten bit ifrån där vi bor!
Max börjar på dagis den 7:e januari 2010! Pirrigt!

Nu går han mer och mer iaf, även självmant små korta sträckor mellan möblerna. Så härligt att se. Han kommer klara sig fint på dagis det vet jag ju. Men det känns ju ledsamt att jag inte längre får vara den som sitter och myser med honom när han sovit middag.. inte heller kommer jag att kunna leka med honom eller pussa på honom när jag vill. Söta unge!! Men livet måste snart gå vidare, den här mammaledighetsbubblan måste spricka någongång och jag måste ta mig ut och jobba/plugga. Det kommer nog bli ganska skönt också, men ovant framför allt. Det var ju ett tag sen man jobbade nu, lite ringrostig kommer man ju att vara. Jag har varit hemma sen slutet av juni 2008! alltså tre månader innan Max kom till världen..


Tits

Som sagt: oktbber är bröstens månad! Bjuder därför på denna... eeh, vackra bild på just det, b r ö s t !Bloggtorka

Slarvigt med uppdatering här de senaste 2 dagarna (jag veeeet) men helt plötsligt så har jag börjat somna vid 23 på kvällarna (!) vet inte riktigt vad som hände, hösten kom och en trötthet utan dess like, men det är ganska skönt! Idag ska Maxen och jag in till stan, men svägerskan och lill brorsonen!
Mer update sen, looovar!

Ps. Min unge kan GÅ lägenheten runt om man mutar lite!!!!! wehoo!

Morgonpromenad och PMS

Trots att natten och kvällen innan var dålig tog jag mig ut och gick imorse, ( Max somnade inte förrän 11 igår och har vaknat 2 ggr inatt och bökat värre än ett tryffelsvin) 35 minuters promenix blev det och därefter var vi i parken och lekte. Känns bra. Har dock något som ligger och gnager.
Men det är nog mycket pga min PMS som jag känner som jag gör.. knepigt att vara tjej ibland. Suck. Hormoner hormoner. Erik får ta mycket under den här perioden. Önskar att det fanns botemedel mot PMS.. men men.. fler än jag som lider kanske?


VARNING LÖVHALKA!

Jag och Erik har lämnar Max hos svärföräldrarna idag, han ska sova där över natten så vi får lite alonetime, mjaaaaau!
Efter att vi lämnat lillskrutten så bestämmer vi oss för att gå och unna oss en lite onyttigare middag och passar på att besöka en kinakrog där, för övrigt märstas bästa (vi känner han som äger stället!) Men det hör inte till saken!

Efteråt har det börjat regna och vi klapprar med snabba steg till pendeltåget. Ett yngre par kommer gåendes mot oss. Ja men vad händer då, jodå det kommer det LÖV, mitt på vägen där jag går. Där ligger det väl utplacerat av någon som vill mig illa (helt säkert) hehe, och vad gör jag?! innan jag ens hinner blinka så dundrar jag ner i backen och sitter i en ställning som ser ut som en misslyckad spagat. AOTCH! Pisamt men framförallt smärtsamt! fan för mig, jag och Erik klapprar vidare och skrattar åt mig och min klumpighet. På tåget synar jag skadan, byxorna är hela, men knät blöder lite och gör förbannat ont, kommer att ha ett stort blåmärke där.

Jaja, nu får vi se vad kvällen har att erbjuda. En sak är säkert, jag ska se Greys, säsong 06 och avsnitt 03! Wehoo!

Underbara barn

Var på Underbara Barn-mässan idag med Malin och Linda. Det var trevligt men inte sådär fantastiskt mycket att se! Barnvagnar fanns det dock och jag passade på att dregla över Bugaboo Red, den snygga vagnen med svart chassie och denimklädsel. Hittade en ny förmåga också, i form av en paraplyvagn, en Quinnie faktiskt. Mer sen för gnäller att jag inte får sitta framför datorn trots att jag varit ute och flängt hela dagen, sug på den du!


NY DESIGN för oktober!

Ja vad tycks? I oktober så är bloggen "johannas lilla rosa" istället. Stöd rosa bandet ni också!


RSS 2.0