Fucking jävla ister!

En sak som har stört mig sen jag var en nördig liten 14-åring vars roligaste intresse var att drömma om killen jag aldrig skulle få, är alla dessa jävla ister! Ja inte ister som i isterband, fett alltså, nej nej.. detta är ett helt annat ister som jag snackar om! Nämligen: anarkister, ateister, rasister, feminister, nazister, kommunister, satanister, nationalister, socialister, ister, ister, ISTER!

VAFAAN, VA bara.. varför ska man vara rasist? eh, jo för att man är antagligen en väldigt ensam och mobbad själ som inte har varken vänner eller fritidsintressen, och då kommer man på den skitsmarta idén att om jag börjar hata invandrare, kanske pucklar på nån då och då, ja då får man ju säkert hänga med nåt coolt rassegäng, och då har man ju kompisar, och alla dom är lika hjärndöda som man själv är, kalaaaaas!

Eller satanister? liksom hallå? eller ja, satanister och satanister, jag tycker ju att snorvalparna idag, dom här 13-åriga små emosarna ser ut som några sorts låssassatanister. Sånna där som i smyg vill spika upp små kaninungar på dörrarna hemma och sitta med en massa ljus mitt på golvet i ett mörkt rum med knarrande golv. Dom skrämmer mig lite dom där snorungarna, alltså inte att jag är rädd FÖR dom.. mer att jag är rädd för deras skull.. vad ska det bli av dom när dom blir äldre? Man får ju inget jobb när man ser ut som Edward Scissorhands lillasyrra lixom?! Åter till satanisterna, skaffa ett liv..

Jag är verkligen ingenting.. ingen ist what so ever.. jag är jag.. det räcker och bli över!

nej nu har jag spytt ur mig tillräckligt för idag.. börjar någon fatta varför min blogg heter som den gör?! hehe..


Kommentarer
Postat av: Per

Alltså det spelar ingen roll vad man har för åsikter/intressen så fort det går till överdrift så blir det nog farligt. Extremister, ja men se där ännu mer ister!!!

2009-03-14 @ 20:12:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback