Ta inte hissen din lönnfeta kärringjävel!

Ja men eller hur?! Här kommer man trängandes med barnvagnen ut ifrån tåget, ingen flyttar sig, jag rammar folks fötter och kör på ett par hälar, någons fot hamnar helt under vagnen, vissa muttrar och vänder sig om, jag hånflinar lite när ingen ser, dom får fan skylla sig själva, jag nästan springer fram för att hinna till hissen på perrongen. Ja jag måste liksom ta hissen, finns bara rulltrappa upp och inte ner, jag ska såklart alltid ner, och inte fan finns det en rampfan på trapporna. Så det är antingen hissen eller bumpa ner vagnen för alla trappor. Ja, jag väljer det första alternativet. Folk verkar ha en tendens att bli irriterande när man tar upp trapporna med barnvagnen.
Ja, för man kan ju inte fråga om jag behöver hjälp? Nejdå.


Det jag skulle komma till var att nästan varje gång, ja då är det KÖ till hissen, ja du läste rätt, k ö ! Till en hiss.. och vad brukar det stå i kön? Jodå, idag var det en lönnfet häxa på kanske 50 år, och vad hade hon för något som var alldeles för tungt för att gå i trappan med? jo en jävla påse!!! Till saken hör ju att man typ endast får plats med en barnvagn i hissen, sen är den knökfull.. jag hade lust att putta ner kärringfan på spåret! så frustrerande tycker jag att det är.
Och för några dagar sen när jag skulle åka ner (ja samma hiss) ja då står det inte en utan två idioter i kö och väntar på hissen, vad hade dom med sig då? Ja en varsin såndär kärringvagn med två små hjul på. Ja en sån kan man ju verkligen inte gå i trappen med, nej då! Och till råga på allt, ja, när dom har åkt ner och hissen kommer upp igen! ja vad ser jag? två utvecklingsstörda kärringar som står kvar i hissen. För dom har inte hunnit ut! GAH!

Och såntdärnt tjafs gör att man nästan alltid uteslutet missar tunnelbanan man ska med. Så får man stå i centralen på tunnelbaneperrongen tillsammans med en skock pundare. Suck.

Ja nu har jag avreagerat mig och känner mig lugn och harmonisk! Ah, livet är härligt! Haha!









Kommentarer
Postat av: Linda

porta kärringar från alla stans hissar! haha..

2009-02-07 @ 16:29:35
URL: http://blondinlinda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback