På begäran!
Jag har satt ihop ett recept, ett recept på havrebollar, såndär man köper i ask, Inga-brittas havrebollar. Dom här är nästan lika goda! LOVAR att ni inte blir besvikna!
Johannas havrebollar
600-700 gram rumstempererat smör
5 dl socker
3 msk vaniljsocker
10 dl mixade havregryn
0,75 msk kakao
2 msk kaffe
3 dl cocosflingor
1 tsk vaniljarom (finns att köpa på typ ica vid karamellfärgerna)
1,5 till 2,5 dl mjölk eller grädde eller 50/50 (jag använde mjölk men tror det blir smarrigare m grädde)
♥ Börja med att mixa havregrynen så de blir hyffsat små.
♥ Använd en elvisp och vispa smöret, sockret och vaniljsocker fluffigt, typ 5 minuter.
♥ Häll i resten av ingredienserna. Vispa 5 minuter till.
♥ Ställ smeten i kylen en stund.
♥ Rulla bollarna i cocos.
♥ Ät och njuuuut
Johannas havrebollar
600-700 gram rumstempererat smör
5 dl socker
3 msk vaniljsocker
10 dl mixade havregryn
0,75 msk kakao
2 msk kaffe
3 dl cocosflingor
1 tsk vaniljarom (finns att köpa på typ ica vid karamellfärgerna)
1,5 till 2,5 dl mjölk eller grädde eller 50/50 (jag använde mjölk men tror det blir smarrigare m grädde)
♥ Börja med att mixa havregrynen så de blir hyffsat små.
♥ Använd en elvisp och vispa smöret, sockret och vaniljsocker fluffigt, typ 5 minuter.
♥ Häll i resten av ingredienserna. Vispa 5 minuter till.
♥ Ställ smeten i kylen en stund.
♥ Rulla bollarna i cocos.
♥ Ät och njuuuut
Kommentarer
Trackback