Hur man blir på tjocken, en stor hemlighet avslöjas!

Idag kan man läsa i aftonbladet som hur man allra snabbast blir gravid. Ja, om man är plusmedlem så kan man läsa det, eller om man köper tidningen. Rubriken på aftonbladet.se lyder "bli gravid på nolltid" och deras löpsedel utanför affärerna också. 
Jag kan berätta för er hur ni ska bli gravida istället, så kan ni spara dom där kronorna och skita i att läsa aftonbladet! Vill ni veta det stora hemligheten? Håll i er nu, för nu i denna stund ska jag avslöja något som du säkert inte redan visste om! Något som jag själv först fick reda på när Max hade blivit till och låg och grodde i min mage.. Här kommer det: För att bli gravid så måste du ha sex!!! Före/under ägglossningen och mannen måste komma i (det blir bäst så iaf;)( ! ) Breaking news eller hur?!
Nu var den hemligheten ute i det fria! hojojoj!
Men seriöst nu.. vad kan det stå lixom..? "Ställ dig på huvudet efter samlaget så spermierna inte rinner ut!"   "Sluta ät dina p-piller eller plocka ut spiralen"   "Använd EJ kondom"   "Ha bara sex i missionären"   "Ät mycket citrusfrukter så Ph-balansen i musen är spermavänlig"    "Knulla som kaniner 4 dagar i streck"    "Akta er för att använda sperimedödande glidmedel"   "Mannen får inte ta heta bad och bada bastu innan sexet för då dör de små simmarna"

Näh, jävla bogus.. sen när behöver folk hjälp av AFTONBLADET för att bli gravida? Dom som faktiskt försöker bli gravida brukar ha gaaanska bra koll på HUR man bli det..




Kommentarer
Postat av: p

http://johannaslillasvarta.blogg.se, 24 år, Märsta, Idag 16:09

"Hunden? Jag som alltid trott att det hette "doggystyle" alternativt "bakifrån".. men HUNDEN? Nja, det låter ju bara äckligt. Tankarna far genast till tidelag.. BURR :-S"



det står exakt det i texten "Doggy-style, bakifrån, är numera ställningarnas ställning, om man får tro Aftonbladets läsare"



shit!

2009-02-17 @ 16:19:56
URL: http://www.myspace.com/p_osd
Postat av: Hemlis

det står typ gå ner i vikt, sluta rök, gå upp i vikt om du är underviktig, ät vitaminer, ha sex flera gånger i veckan för att inte missa ägglossningen och 5 ur dåliga tips till :p

2009-02-17 @ 16:24:39
URL: http://mammapersson.se
Postat av: Anonym

P:

Jo jag SÅG att det stod det.. men att de ens måste kalla den för "hunden" när de "bra" benämningarna redan finns med är konstigt..

2009-02-17 @ 16:31:29
URL: http://johannaslillasvarta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback